Alle seizoenen van Deense misdaadserie 'Forbrydelsen' binnenkort te zien op Netflix

Alle seizoenen van Deense misdaadserie 'Forbrydelsen' binnenkort te zien op Netflix
20 september 2021 om 09:33

Goed nieuws voor fans van Scandinavische series: hitserie The Killing (2007–2012), ook wel bekend als The Killing, komt naar Netflix. De streamingdienst voegt in oktober alle seizoenen van de populaire misdaadserie toe.

In Forbrydelsen volgen we Sara Lund, een eigenwijze rechercheur die met haar collega Jan Meyer het onderzoek leidt naar de verkrachting en moord van een 19-jarig meisje. Als de moord plots verbonden wordt aan politicus Troels Hartmann, komt zijn verkiezingscampagne voor de burgermeester van Kopenhagen in gevaar.

Bekijk hier de trailer van Forbrydelsen:

Elke aflevering beslaat 24 uur van het onderzoek en in elk seizoen behandelt Lund een nieuwe zaak. Inmiddels is ook een Amerikaanse remake gemaakt van het Deense succes: The Killing (2011–2014), die in Nederland is te zien op Disney+.

Seizoen 1 tot en met 3 van Forbrydelsen zijn vanaf 1 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

The Killing (2007–2012)
8.4
'Forbrydelsen' (The Killing) draait om de eigenwijze inspecteur Sarah Lund (Sofie Gråbøl), die met haar collega Jan Meyer (Søren Malling) belast is met het onderzoek naar de verkrachting van en de moord op een negentienjarig meisje.
Beeld: Still 'Forbrydelsen' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Killing (2007–2012)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws