Alle 50+ aangekondigde nieuwe series op Netflix in oktober

Alle 50+ aangekondigde nieuwe series op Netflix in oktober
22 september 2021 om 17:58

De planning voor oktober is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staat een hoop op het programma! Maar liefst 36 nieuwe series verschijnen volgende maand en van 15 series verschijnt een nieuw seizoen.

De geplande nieuwe series op Netflix hebben we in vier lijsten opgedeeld: een lijst met series waarvan een nieuw seizoen verschijnt, een lijst met series waarvan Netflix de rechten heeft bemachtigd, een lijst met geheel nieuwe series, en een lijst met anime. Alle lijsten zijn hieronder te bekijken.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe seizoenen

Van 14 series komt volgende maand een nieuw seizoen uit. Ook verschijnen een aantal seizoenen van series die geen Netflix Originals zijn.

Nieuwe gelicenseerde series

Deze series zijn geen Netflix Originals, maar de streamingdienst heeft de rechten van de series weten te bemachtigen waardoor ze deze ook hier in Nederland kunnen uitbrengen.

Nieuwe Netflix Original-series

Dit zijn alle Netflix Original-series die in oktober op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe series, die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe animeseries

Voor de liefhebber voegt Netflix in oktober ook een nieuw seizoen toe van animeserie Scissor Seven (2018–2021) en de nieuwe animeserie Blue Period (2021– ).

Deze series staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor oktober. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws