'Pitch Perfect' krijgt een spin-offserie

'Pitch Perfect' krijgt een spin-offserie

De muzikale Pitch Perfect-reeks is nog niet tot een einde gekomen. Na drie films is nu een serie in de maak, met Adam Devine die opnieuw in de huid kruipt van Bumper, de zingende antagonist van de eerste twee films.

De serie volgt Bumper enkele jaren nadat we hem zagen vertrekken naar Duitsland om aan zijn muziekcarrière te werken. Eén van zijn nummers werd namelijk heel goed ontvangen in het land. Niet alleen Devine keert terug van de films, ook Elizabeth Banks, die tevens in de films meespeelde, is aan het project verbonden als producent.

De drie films leverden samen zo'n 600 miljoen dollar op en draait om de a cappella groep The Barden Bellas. Hoofdrolspeelsters Anna Kendrick en Brittany Snow keren naar verluidt niet terug. We stappen in de serie dus af van The Barden Bellas en volgen echt alleen Bumper.

De serie wordt gemaakt door Peacock en Universal Television, het is daardoor nog niet bekend via welk platform de serie in Nederland te zien zal zijn. Pitch Perfect (2012) en Pitch Perfect 3 (2017) zijn nu te zien op Netflix. Voor Pitch Perfect 2 (2015) kun je terecht op Videoland.

Beeld: Still 'Pitch Perfect 2' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Films CelebritiesPitch Perfect (2012)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws