Nieuw op Netflix: Spaanse serie 'Jaguar' over wraak op nazi's na de Tweede Wereldoorlog

Nieuw op Netflix: Spaanse serie 'Jaguar' over wraak op nazi's na de Tweede Wereldoorlog
22 september 2021 om 07:38

Netflix breidt het Spaanse aanbod vandaag verder uit met Jaguar (2021– ), een historische dramaserie over overlevenden van de Tweede Wereldoorlog die uit zijn op wraak.

In het Spanje na de Tweede Wereldoorlog hebben de nazi's hun leven weer opgebouwd. Maar een groep van honderden overlevenden van het kamp Mauthausen is op zoek naar gerechtigheid. Zo ook Isabel, een jonge Spaanse vrouw die op zoek gaat naar de gevaarlijkste man van Europa: Otto Bachmann, die haar vader doodde. De nazi's wisten te vluchten dankzij Odessa, een netwerk dat ze hielp ontsnappen via Spanje of Italië. Laat Bachmann nou net de man zijn die aan het hoofd staat van de Spaanse tak van dit netwerk. Hij kan de groep overlevenden naar de rest van de nazi's brengen.

Bekijk hier de trailer van Jaguar:

De serie wordt gemaakt door Ramón Campos en Gema R. Neira, die eerder samen de populaire serie Velvet (2014–2016) maakten. De hoofdrol wordt gespeeld door Blanca Suárez, die we ook kennen als Lidia in Las chicas del cable (2017–2020). Ook Óscar Casas speelt mee, die we onlangs op Netflix zagen in actiefilm Xtremo (2021).

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Jaguar bestaat uit zes afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Jaguar (2021– )
5.7
In het Spanje na de Tweede Wereldoorlog hebben de nazi's hun leven weer opgebouwd. Maar een groep van honderden overlevenden van het kamp Mauthausen is op zoek naar gerechtigheid.
Beeld: Still 'Jaguar' via Netflix / Manuel Fernández-Valdés

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws