Mysterieuze thriller 'Intrusion' vanaf vandaag te zien op Netflix

Mysterieuze thriller 'Intrusion' vanaf vandaag te zien op Netflix
22 september 2021 om 09:47

Een koppel blijft getraumatiseerd achter na een heftige inbraak in de gloednieuwe thriller Intrusion (2021). De geheimzinnige film is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Henry en zijn vriendin verhuizen naar een klein stadje waar ze zelf hun eigen huis bouwen. Ze zitten er goed op hun plek, totdat er een inbraak met ogenschijnlijke dodelijke afloop plaatsvindt in hun huis en de vrouw wantrouwig wordt. Wat als er meer mensen zijn die iets van ze willen? De vrouw gaat zelf op onderzoek uit.

Bekijk hier de trailer van Intrusion:

De thriller is geregisseerd door Adam Salky, bekend van de dramafilms Dare (2009) en I Smile Back (2015). De hoofdrollen worden gespeeld door Logan Marshall-Green en Freida Pinto, die tevens op Netflix is te zien in Hillbilly Elegy (2020).

Afbeelding via Netflix / Ursula Coyote
Afbeelding via Netflix / Ursula Coyote

Intrusion is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Intrusion (2021)
5.2
Kijk op Netflix • Wanneer een man en een vrouw (Logan Marshall-Green en Freida Pinto) naar een kleine stad verhuizen, laat een inbraak de vrouw getraumatiseerd achter en wantrouwt ze dat de mensen rondom haar misschien niet zijn wie ze lijken.
Beeld: Still 'Intrusion' via Netflix / Teddy Cavendish

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsIntrusion (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws