Nieuw op Netflix: de 15 beste films van vandaag

Nieuw op Netflix: de 15 beste films van vandaag
22 september 2021 om 11:04

Netflix is vandaag weer in een goede bui en voegt een hele reeks films toe aan het aanbod. Hoewel er voornamelijk wat oudere films en docu's tussenzitten, staan er ook een paar nieuwere titels in de lijst.

Naast de nieuwe Original-thriller Intrusion (2021) is nu ook misdaadthriller Out of Death (2021) te zien, met Bruce Willis en Jaime King in de hoofdrol. De film over een gevaarlijke politieagent sloeg de bioscoop over en was al even in Nederland te zien via Pathé Thuis, maar is nu dus ook via Netflix te zien. Daarnaast voegt Netflix ook het oorlogsdrama L'armée du crime (2009) toe en is nu de docu Spandex sapiens (2015) te zien, over een professionele worstelaar die het opneemt tegen een transvrouw. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 8.1
  Kijk op Netflix • Tijdens de Tweede Wereldoorlog leren twee kinderen op een boerderij omgaan met de dood door een begraafplaats te maken voor dieren die in de gevechten zijn omgekomen.
 2. 7.9
  Kijk op Netflix • Filmmaker Luis Buñuel haalt uit naar maatschappelijke normen in deze reeks surrealistische comedysketches, waaronder de iconische 'dinner party'-scène.
 3. 7.9
  Kijk op Netflix • Een zieke jonge priester vestigt zich in zijn nieuwe parochie op het Franse platteland. Wat hem te wachten staat is een lijdensweg, en dat niet alleen vanwege zijn zwakke gezondheid.
 4. 7.8
  Kijk op Netflix • Michael (Steven Robertson) is een vierentwintigjarige jongeman met een hersenverlamming. Zijn leven wordt op zijn kop gezet als de non-conformist Rory O'Shea (James McAvoy) zich in zijn leven mengt...
 5. 7.6
  Kijk op Netflix • Nadat een stationschef een moord heeft gepleegd, biedt hij zijn beeldschone vrouw aan om een machinist af te kopen die getuige was van de misdaad.
 6. 7.6
  Kijk op Netflix • In deze documentaire wordt Matej jarenlang gevolgd in de stijl van cinéma vérité. Hij leert om te gaan met familieproblemen en besluit zelf een gezin te starten.
 7. 7.3
  Kijk op Netflix • In deze impressionistische documentaire ontstaat een levendig portret van het leven in Tsjiatoera, een half verlaten mijnstadje in het westen van Georgië.
 8. 7.0
  Kijk op Netflix • In deze tragikomische documentaire van Salomé Jashi bericht een lokale nieuwscrew over de huidige gebeurtenissen en culturele tradities in een stad in westelijk Georgië.
 9. 6.9
  Kijk op Netflix • Vrijgegeven documenten onthullen het leven van Otto Skorzeny, een bondgenoot van Hitler die na WO II naar Spanje vluchtte en adviseur werd van presidenten wereldwijd.
 10. 6.7
  Kijk op Netflix • Een Armeense houtbewerker en politiek activist leidt een divisie van het Parijse verzet bij tal van operaties tegen de nazi's in 1943.
 11. 6.7
  Kijk op Netflix • Een alleenstaande moeder voedt haar zoon op met haar moeder en geadopteerde zus. Als liefde en verlies het hechte gezin kort na elkaar raken, valt het echter uit elkaar.
 12. 6.6
  Kijk op Netflix • Martin is de Parijse stress ontvlucht en installeert zich op een verlaten eiland in Latijns-Amerika. Als hij in Caracas is om zijn groente te verkopen wordt zijn nachtrust verstoord door Nelly, die net haar verloving verbroken heeft.
 13. 6.3
  Kijk op Netflix • In deze documentaire moet de conservatieve professionele worstelaar Michael Majalahti het opnemen tegen Jessica Love, een jonge en liberale transvrouw.
 14. 5.2
  Kijk op Netflix • Wanneer een man en een vrouw (Logan Marshall-Green en Freida Pinto) naar een kleine stad verhuizen, laat een inbraak de vrouw getraumatiseerd achter en wantrouwt ze dat de mensen rondom haar misschien niet zijn wie ze lijken.
 15. 5.1
  Kijk op Netflix • Wanneer de slimme, maar sociaal onhandige Tetê naar een nieuwe school gaat, is ze bereid alles te proberen om bij de coole kinderen te horen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Out of Death' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws