Nieuw op Cinetree: komische dramafilm 'Synecdoche, New York' van Charlie Kaufman

Nieuw op Cinetree: komische dramafilm 'Synecdoche, New York' van Charlie Kaufman
22 september 2021 om 13:18

Op Cinetree kijk je nu naar Synecdoche, New York (2008), de komische komedie van de Oscarwinnende regisseur Charlie Kaufman. De hoofdrollen worden gespeeld door Philip Seymour Hoffman, Samantha Morton en Michelle Williams.

Het leven ziet er somber uit voor theaterregisseur Caden Cotard: zijn vrouw en dochter hebben hem verlaten, zijn therapeut helpt hem niet met zijn problemen, en een vreemde ziekte zorgt ervoor dat zijn lichaam ermee ophoudt. Als onderdeel van zijn nieuwe toneelstuk besluit Caden een levensgrote replica van New York te maken in een pakhuis.

Bekijk hier de trailer van Synecdoche, New York:

De film is geregisseerd door Charlie Kaufman, die een Oscar won voor zijn script van Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004). Ook regisseerde en schreef hij de Netflix-film I'm Thinking of Ending Things (2020).

Synecdoche, New York is nu te zien op Cinetree. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Cinetree. Of bekijk ook eens onze Top 100 beste films op Cinetree.

Synecdoche, New York (2008)
7.6
Kijk op Cinetree • Theaterregisseur Caden is druk bezig enkele lastige zaken in zijn leven op orde te krijgen. Zo probeert hij een levensechte replica van New York voor zijn nieuwste theaterproductie te realiseren, de diverse vrouwen in zijn leven onder controle te houden en op het einde van de dag alles te bespreken (waaronder de reden waarom hij denkt dat hij sterft) met zijn therapeute.
Beeld: Still 'Synecdoche, New York' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Cinetree VOD-tips Cinetree-tipsSynecdoche, New York (2008)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws