Opnames afgerond van Disney+-prequelserie 'Star Wars: Andor'

Opnames afgerond van Disney+-prequelserie 'Star Wars: Andor'
28 september 2021 om 10:13

Disney+ is klaar met de opnames van Star Wars: Andor, de nieuwe serie over Cassian Andor, gespeeld door Diego Luna. Volgens de hoofdrolspeler zullen er "zeker bekende gezichten voorbijkomen".

Star Wars: Andor speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen af in Rogue One: A Star Wars Story (2016) en gaat in op Cassians rol bij de Rebel Alliance. De prequelserie werd tijdens de pandemie opgenomen, wat de gebruikelijke problemen met zich meebracht. Desondanks is Luna blij dat ze de serie hebben kunnen maken, zo vertelt hij Deadline.

Om eerlijk te zijn, het is een zegen geweest om dit werk te doen en om het onder deze omstandigheden te doen. Ik heb de kans gekregen om met een team te werken waar ik niet trotser op kan zijn en dat ik meer bewonder. Het is moeilijk om daar buiten te filmen, en we hadden echt geluk. We zijn nu klaar met de opnames en maken het klaar voor het publiek om het te zien.

Ook hint de acteur dus dat we bekende gezichten zullen zien in de prequelserie. Wie dit zijn, houdt hij nog even stil. Diego Luna zal wederom in de huid kruipen van de Rebel. Alan Tudyk spreekt de stem in van sidekick K-2S0 en ook Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller, en Genevieve O'Reilly als Mon Mothma zijn te zien in de serie.

Star Wars: Andor bestaat uit 12 afleveringen en verschijnt in 2022 op Disney+. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend.

Star Wars: Andor
De avonturen van de rebellenspion Cassian Andor tijdens de vormingsjaren van de Rebellion voorafgaand aan de gebeurtenissen van 'Rogue One:
Beeld: Still 'Rogue One: A Star Wars Story' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Star Wars: Andor

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws