Martin Koolhoven organiseert een drive-in-bioscoop in het Olympisch Stadion

Martin Koolhoven organiseert een drive-in-bioscoop in het Olympisch Stadion
3 juni 2020 om 09:10

Al sinds het begin van de intelligente lockdown en het sluiten van de bioscopen opperen filmfanaten voor de terugkeer van drive-in-bioscopen. Regisseur Martin Koolhoven had er in april al oren naar en organiseert nu een drive-in-bioscoop in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Koolhoven's Kino @ The Olympic, zal het gaan heten. Woensdagavond 3 juni trapt het initiatief af met een voorstelling voor een selecte groep. Enkel mensen met een vitaal beroep zijn uitgenodigd en maar 30 mensen zijn in totaal welkom. Zodra het vanaf 1 juli mag om met 100 mensen samen te komen, zal de drive-in-bioscoop ook voor het grote publiek opengaan.

Welke films er draaien blijft een geheim. Koolhoven zal de films voor de bezoekers inleiden.

Bij de eerste drive-in-voorstelling zullen vooral mensen uit de zorg aanwezig zijn. Het worden 15 auto's met twee inzittenden. Ik leid de film, waarvan de titel niet bekend mag worden gemaakt, in. Het is in elk geval een komedie waarin veel verplegend personeel voorkomt. In mijn intro praat ik over films, komedies vooral, die zich in ziekenhuizen afspelen.

Het Olympisch Stadion laat weten alle coronamaatregelen na te zullen leven en hoopt daarnaast dat er binnenkort meer bij hen mogelijk is op het gebied van sport en cultuur.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Algemeen Celebrities Bioscoop

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten