'You' seizoen 3 vanaf deze week op Netflix: alles wat we weten over de nieuwe afleveringen

'You' seizoen 3 vanaf deze week op Netflix: alles wat we weten over de nieuwe afleveringen

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vrijdag schittert Penn Badgley eindelijk weer als stalker Joe in het derde seizoen van You (2018– ). Hieronder lees je alles wat we tot nu toe al weten over de tien nieuwe afleveringen, zodat je helemaal voorbereid bent.

Let op: dit artikel bevat spoilers over seizoen 2 van You!

Wat staat ons te wachten in seizoen 3 van You?

In het derde seizoen zijn Joe en Love nog volop verliefd in Madre Linda, de fictieve buitenwijk in Noord-Californië. Terwijl Love bij een bakkerij werkt, zorgt Joe voor de kleine baby Henry. Op een van de eerste beelden zien we hem met zijn stalk-pet met de baby op de borst. Ook tonen de eerste foto's dat de bekende kooi is mee verhuist.

Afbeelding via Netflix / John P. Fleenor
Afbeelding via Netflix / John P. Fleenor

Seriemaker Sera Gamble verklapte eerder in Us Weekly dat we in het nieuwe seizoen ook een eigen verhaallijn van Love te zien krijgen.

Het is de bedoeling haar standpunt, haar verlangens en haar problemen zo uit te bouwen dat zij zich net zo volledig realiseert als haar problematische romantische partner.

De eerste trailer laat zien dat Joe een nieuwe obsessie heeft in het nieuwe seizoen: zijn buurvrouw, Natalie (Michaela McManus). Ook zien we hem een lijk in een vuilniszak begraven, dus het is hem niet gelukt om zich te gedragen. Houdt de liefde tussen Joe en Love stand met al deze nieuwe ontwikkelingen?

Trailer seizoen 3

Bekijk hier de trailer van You seizoen 3:

Nieuwe personages

Dylan Arnold (Halloween) en Tati Gabrielle (Uncharted, Chilling Adventures of Sabrina) worden een vast gezicht in het nieuwe seizoen. Arnold speelt Theo, een student die een moeilijke relatie heeft met zijn stiefvader. Gabrielle kruipt in de huid van Marienne, een slimme bibliothecaresse die iedereen goed observeert. Niets gaat langs haar heen, maar zelf worstelt ze met de wens om een beter leven voor haar kindje.

Afbeelding via Netflix / John P. Fleenor
Afbeelding via Netflix / John P. Fleenor

Daarnaast is ook Michaela McManus (Aquarius) te zien, die Natalie speelt: de buurvrouw van Joe voor wie hij steeds meer interesse ontwikkelt. Ook Shannon Chan-Kent, Ben Mehl (The Good Wife), Chris O'Shea (Madam Secretary), Christopher Sean (Hawaii Five-0), Bryan Safi (Desperados), Mackenzie Astin (Homeland), Ayelet Zurer (Angels & Demons) en Jack Fisher (NCIS, Agents of Shield) spelen mee in seizoen 3.

Tot slot is ook Scott Speedman gecast voor seizoen 3. Hij speelt Matthew, een succesvolle directeur, echtgenoot en afstandelijke vader. Hij is terughoudend en mysterieus, allemaal om een diepe emotie vanbinnen te maskeren.

Releasedatum: wanneer verschijnt You seizoen 3 op Netflix?

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten op het nieuwe seizoen. Vanaf aanstaande vrijdag 15 oktober zijn de tien nieuwe afleveringen te zien op Netflix. Die dag verschijnt om 09:00 uur 's ochtends het nieuwe seizoen online.

Beeld: Still 'You' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsYou (2018– )

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws