Thriller 'Breaking In' vanaf vandaag te zien op Netflix

Thriller 'Breaking In' vanaf vandaag te zien op Netflix

Op Netflix kijk je vanaf vandaag naar Breaking In (2018), de thriller over een moeder die samen met haar kinderen het streng beveiligde landgoed van haar overleden vader bezoekt.

Na de moord op haar vader reist Shaun met haar twee kinderen af naar het huis waar ze is opgegroeid. Ze is van plan zijn spullen en het op afstand gelegen huis te verkopen, dat meerdere veiligheidsvoorzieningen heeft, waaronder een hand-held monitor op afstand. Het beveiligingssysteem is off-line bij hun aankomst, maar wordt al snel gereactiveerd door dochter Jasmine. Zonder dat de familie het weet, zijn vier criminelen – Peter, Sam, Duncan, en hun leider Eddie – echter al in het huis.

Bekijk hier de trailer van Breaking In:

De thriller is geregisseerd door James McTeigue, bekend van films als V for Vendetta (2005) en The Raven (2012). De hoofdrollen worden gespeeld door Gabrielle Union, Billy Burke en Richard Cabral.

Breaking In is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Breaking In (2018)
5.5
Kijk op Netflix • Een moeder bezoekt samen met haar kinderen het streng beveiligde landgoed van haar overleden vader. Als het huis wordt binnengedrongen, moet ze haar gezin zien te redden.
Beeld: Still 'Breaking In' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBreaking In (2018)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws