Spaanse psychologische thrillerserie 'Mentiras' binnenkort te zien op Netflix

Spaanse psychologische thrillerserie 'Mentiras' binnenkort te zien op Netflix
18 oktober 2021 om 14:06

Netflix is binnenkort weer een Spaanse serie rijker. De psychologische thrillerserie Mentiras (2020) is vanaf volgende maand namelijk te zien op de streamingdienst.

In de psychologische thrillerserie zoekt een docent literatuur gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg. Hij ontkent het verhaal over die ene avond echter, waardoor ze zichzelf zal moeten bewijzen.

Bekijk hier de trailer van Mentiras (helaas is er geen trailer beschikbaar met Engelse of Nederlandse ondertiteling):

De hoofdrollen worden gespeeld door Ángela Cremonte, ook bekend als Elisa in Las chicas del cable (2017–2020), en Javier Rey, bekend van de Spaanse series Hache (2019–2021) en Velvet Colección (2017–2018).

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Seizoen 1 van Mentiras is vanaf 15 november te zien op Netflix. Of er ook een tweede seizoen komt, is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Mentiras (2020)
6.7
Een docent literatuur zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de avond in alle toonaarden ontkent.
Beeld: Still 'Mentiras' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMentiras (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws