'Penoza: The Final Chapter' nu te zien op Netflix

'Penoza: The Final Chapter' nu te zien op Netflix
4 juni 2020 om 16:49

De spannende Nederlandse misdaadserie Penoza (2010–2017) werd vorig jaar groots afgesloten met de speelfilm Penoza: The Final Chapter (2019). De ontknoping is nu te zien op Netflix.

Vijf seizoenen lang werden kijkers van de serie Penoza meegenomen in de avonturen van Carmen van Walraven (gespeeld door Monic Hendrickx), die verstrengelt raakt in de onderwereld en uiteindelijk drugs gaat verhandelen. Net als alles goed lijkt te gaan in seizoen vijf, en Carmen nog één laatste grote slag wil slaan voordat ze voorgoed stopt met alle illegale handel, gaat alles mis.

Penoza: The Final Chapter onthult hoe het afloopt met Carmen en breit een einde aan de zeven mooie jaren dat de serie heeft mogen bestaan. De film was een regelrecht succes en behaalde destijds al binnen een aantal weken de status Gouden Film (100.000 bezoekers).

Bekijk hier de trailer van Penoza: The Final Chapter:

Inmiddels wordt er gewerkt aan een spin-off van Penoza: Doodstil (2020), waarin Luther, de rechterhand van Carmen, centraal staat. De vierdelige serie zal naar verwachting voor het einde van het jaar bij NPO 3 te zien zijn.

Penoza: The Final Chapter (2019)
6.4
De Zwarte Weduwe is niet dood. Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Penoza The Final Chapter' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixPenoza: The Final Chapter (2019)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten