Opnames nieuwe 'Transformers'-film afgerond, eerste foto te zien van Optimus Prime

Opnames nieuwe 'Transformers'-film afgerond, eerste foto te zien van Optimus Prime

Regisseur Stephen Caple Jr. laat op Instagram weten dat de opnames van Transformers: Rise of the Beasts (2022) erop zitten. Tevens plaatst hij een eerste foto van Optimus Prime in de zevende film in de actiereeks.

Rise of the Beasts is een vervolg op Bumblebee (2018) en zal dus niet al te veel botsen met de vijf films van Michael Bay. Hoewel Bumblebee weer terugkeert, ligt de focus nu op Optimus Prime. Helaas laat Caple Jr. Optimus Prime nog niet in zijn volle glorie zien, enkel als truck.

Het vervolg speelt zich af in 1994 en de actie verplaatst zich naar New York City, waar twee nieuwe personages zich voegen bij de franchise. Elena, gespeeld door Dominique Fishback, is een onderzoekster naar artefacten die steeds de eer voor haar werk wordt ontnomen door haar baas; en Noah (Anthony Ramos), een ex-militaire elektronica-expert die met zijn gezin in Brooklyn woont.

Ook worden de Maximals, Predacons, en Terrorcons geïntroduceerd in de bestaande strijd op aarde tussen Autobots en Decepticons. Michael Bay werkt daarnaast nog steeds mee aan de film als producent, samen met Lorenzo di Bonaventura, die bevestigt: "Er zijn Decepticons in deze film, maar het zijn echt de Terrorcons die de hoofdschurken zijn."

Transformers: Rise of the Beasts draait vanaf juni 2022 in de biocoop, volgens de huidige planning.

Transformers: Rise of the Beasts (2022)
1994, New York. De Maximals, Predacons, en Terrorcons worden geïntroduceerd in de bestaande strijd op aarde tussen Autobots en Decepticons.
Beeld: Still 'Transformers: Age of Extinction' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsTransformers: Rise of the Beasts (2022)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws