Opnames afgerond van 'Bridgerton' seizoen 2

Opnames afgerond van 'Bridgerton' seizoen 2

Na vele onderbrekingen en enkele coronabesmettingen op de set van Bridgerton (2020– ) seizoen 2, zitten de opnames van de nieuwe afleveringen er nu eindelijk op. Dat maakt seriemaker Chris Van Dusen bekend.

Van Dusen maakt het goede nieuws bekend op Instagram aan de hand van een foto met hoofdrolspeler Jonathan Bailey (Anthony) en nieuwkomer Simone Ashley, die de rol van Kate op zich neemt, Anthony's liefde. "Ik kan niet wachten tot de wereld ziet wat we voor hen in petto hebben," schrijft Van Dusen bij de foto.

Ook maakt de seriemaker bekend dat het nieuwe seizoen in 2022 op Netflix zal verschijnen. Hopelijk zijn de makers snel klaar met de bewerking en hoeven we niet tot eind volgend jaar te wachten. Een precieze datum is nu echter nog niet bekend.

Tijdens het TUDUM-event van Netflix in september werden al de eerste beelden onthuld van het nieuwe seizoen, waarin we dus het leven van Bridgerton-kind Anthony zullen volgen. Bekijk de eerste beelden hieronder:

Afbeelding via Netflix / Liam Daniel
Afbeelding via Netflix / Liam Daniel
Afbeelding via Netflix / Liam Daniel
Afbeelding via Netflix / Liam Daniel

De populaire dramaserie is inmiddels ook verlengd met een derde én vierde seizoen. Het is nog niet bekend wanneer de opnames starten van seizoen 3. Het eerste seizoen van Bridgerton is nu te zien op Netflix.

Bridgerton (2020– )
7.3
Kijk op Netflix • De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix / Liam Daniel
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixBridgerton (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws