Nieuw op Disney+: alle seizoenen van waargebeurde serie 'Victoria' over koningin Victoria

Nieuw op Disney+: alle seizoenen van waargebeurde serie 'Victoria' over koningin Victoria

Disney+ reist terug in de tijd naar het vroege leven van koningin Victoria in Victoria (2016–2019). Alle seizoenen van de waargebeurde dramaserie zijn nu te zien op de streamingdienst.

Het kostuumdrama verbeeldt het leven van de koningin vanaf haar kroning toen ze 18 jaar was, tot haar hofmakerij en huwelijk met prins Albert in 1840. De rol van Victoria wordt vertolkt door Jenna Coleman, die we onlangs ook zagen als Marie-Andrée Leclerc in The Serpent (2021).

Bekijk hier de trailer van Victoria:

De serie is gemaakt door Daisy Goodwin en werd in 2017 genomineerd voor twee Primetime Emmy's dankzij het bijzondere themalied en de muziek in de serie zelf. Plannen voor een vierde seizoen zijn er momenteel niet.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Seizoen 1 tot en met 3 van Victoria zijn nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Victoria (2016–2019)
8.2
Kijk op Disney+ • 'Victoria' gaat over de jonge jaren van de Britse koningin Victoria. Vanaf haar kroning op 18-jarige leeftijd tot haar huwelijk met Prins Albert in 1840.
Beeld: Still 'Victoria' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsVictoria (2016–2019)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws