Kritiek op aflevering 2 van 'Undercover' seizoen 3: 'Mag het iets realistischer?'

Kritiek op aflevering 2 van 'Undercover' seizoen 3: 'Mag het iets realistischer?'

Sinds zondagavond is weer een gloednieuwe aflevering te zien van het nieuwe seizoen van Undercover (2019– ). Hoewel kijkers weer enthousiast zijn over de aflevering en de hoeveelheid Ferry (Frank Lammers) wordt geprezen, klinkt er ook enkele kritiek. De aflevering is op een paar punten namelijk niet heel realistisch, klinkt het op Twitter.

Zo wordt er onder andere gewezen op het feit dat een groot chemisch bedrijf dat grondstoffen van drugs vernietigd in de aflevering maar door één iemand wordt beveiligd. In het echt zou dat wel beter beveiligd worden, toch? Nu kwam het gebrek aan beveiliging vooral heel handig uit.

Ook wordt er getwijfeld of Bob (Tom Waes) nog wel op een undercover-zaak zou worden gezet na zijn eerdere zaken. Zou de gehele onderwereld hem inmiddels niet kennen na al zijn avonturen in seizoen 1 en 2?

Gelukkig zijn er daarnaast vooral positieve reacties op de nieuwe aflevering. Zo is iedereen weer blij dat er ouderwets veel Ferry is te zien na zijn afwezigheid in het tweede seizoen. Ook de onderlinge dynamiek tussen Bob en Ferry valt in de smaak, net als de nieuwe actrice Nazmiye Oral, die drugsbaas Leyla Bulut speelt.

Aflevering 1 en 2 van Undercover seizoen 3 zijn nu te zien op Netflix. Komende zondag om 21:10 uur 's avonds verschijnt de volgende aflevering.

Undercover (2019– )
7.8
Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
Beeld: Still 'Undercover' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixUndercover (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws