Nicolas Cage gecast als Dracula in nieuwe monsterfilm 'Renfield'

Nicolas Cage gecast als Dracula in nieuwe monsterfilm 'Renfield'

Nicolas Cage heeft zijn volgende rol gevonden. De acteur is gecast als Dracula in Universals nieuwe monsterfilm Renfield. Dit keer draait de monsterfilm echter niet om de vampier, maar om de bekende lakei Renfield.

De rol van Renfield wordt vervuld door niemand minder dan Nicolas Hoult. Verwacht wordt dat de nieuwe film zich in de huidige tijd afspeelt en tegelijkertijd een soort oorsprongsverhaal is. Het is niet bekend hoe veel de film vasthoudt aan het originele Dracula-verhaal van Bram Stoker uit 1897.

In het boek was R.M. Renfield een gevangene van een gekkenhuis. Er werd gedacht dat hij aan waanideeën leed die hem ertoe dwongen levende wezens te eten in de hoop zelf onsterfelijk te worden, tot later bleek dat hij onder de invloed stond van graaf Dracula.

De monsterfilm wordt geregisseerd door Chris McKay, bekend van films als The Lego Movie (2014) en The Tomorrow War (2021). Het script is geschreven door Ryan Ridley, schrijver van series als Rick and Morty (2013– ).

Cage was onlangs te zien als Rob, van wie zijn varken werd ontvoerd, in Pig (2021). De Oscarwinnaar is binnenkort te zien (als zichzelf) in The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) en in de western Butcher's Crossing (2022).

Renfield
Nieuwe monsterfilm met Nicolas Cage als Dracula en Nicolas Hoult als zijn handlanger Renfield.
Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopRenfield

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws