Netflix kondigt 'La casa de papel'-spin-off aan over Berlin

Netflix kondigt 'La casa de papel'-spin-off aan over Berlin

Aanstaande vrijdag komt de Spaanse hitserie La casa de papel (2017–2021) tot een einde. Echt stoppen doet de franchise echter nog niet. Netflix kondigt namelijk een spin-off aan, over niemand minder dan Berlin.

Netflix organiseerde dinsdag een enorm Q&A-event in Madrid waar 5.000 La casa de papel-fans bijeen kwamen om de cast te zien. Hier kondigde Pedro Alonso (Berlin) de grote plannen aan van de spin-off. De nieuwe serie zal het oorsprongsverhaal vertellen van het populaire personage.

Het is een gedenkwaardig moment omdat het het einde is van een cyclus en het begin van een andere. Ik weet dat deze mensen de serie alle mogelijke wendingen zullen geven. De verantwoordelijkheid (van het spinnen van zo'n populaire serie) kan een last en een straf zijn, ik hoop dat we de moed blijven houden om deze prachtige energie te gebruiken om alles opnieuw te riskeren.

Pedro Alonso tijdens het fan-event

Naast een spin-off over Berlin wordt er momenteel ook gewerkt aan een Zuid-Koreaanse versie van de Spaanse serie. Dinsdag werd hierover bekend dat Squid Game-ster Park Hae-soo de rol van Berlin op zich zal nemen in deze remake.

De spin-off over Berlin wordt in 2023 op Netflix verwacht. Een precieze datum is nu nog niet bekend.

La casa de papel (2017–2021)
8.2
Kijk op Netflix • In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
Beeld: Still 'La Casa de Papel' via Netflix / Tamara Arranz
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws