De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt romantische kerstfilm A Castle for Christmas (2021) de eerste plaats. De nieuwe kerstfilm stoot daarmee gelijk actiekomedie Red Notice (2021) van de troon. Daarnaast is ook Bruised (2020) van en met Halle Berry erg populair, net als de magische kerstfilm A Boy Called Christmas (2021).

In de lijst van populairste series op Netflix is deze week de Nederlands-Vlaamse hitserie Undercover (2019– ) wederom bovenaan te vinden door de start van het langverwachte derde seizoen. Ook realityserie Selling Sunset (2019– ) is terug van weggeweest dankzij de komst van seizoen 4. Nieuw in de top 10 zijn tot slot School of Chocolate (2021– ) en Nisser (2021– ).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 5.5
  Kijk op Netflix • Een Amerikaanse schrijfster (Brooke Shields) wil een kasteel in Schotland kopen, maar de stekelige eigenaar (Cary Elwes) wil het niet aan een buitenlander verkopen.
 2. 6.2
  Kijk op Netflix • Jackie "Justice", een aan lager wal geraakte MMA-vechtster, is gefaald in het enige waar ze ooit in heeft uitgeblonken, namelijk vechten.
 3. 6.2
  Kijk op Netflix • Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner.
 4. 6.7
  Kijk op Netflix • Nikolas gaat in het besneeuwde noorden op zoek naar zijn vermiste vader, vergezeld door een eigenwijs rendier en een muis als huisdier.
 5. 6.4
  Kijk op Netflix • Een door Interpol uitgevaardigde 'red notice' is een wereldwijd alarmsignaal bedoeld om 's werelds meest gezochte misdadigers op te sporen en aan te houden.
 6. 7.9
  Kijk op Netflix • De onverschrokken Nepalese bergbeklimmer Nimsdai Purja begint aan een schijnbaar onmogelijke zoektocht om in zeven maanden alle 14 bergtoppen van 8.000 meter te beklimmen.
 7. 7.0
  Kijk op Netflix • Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. Wanneer de verdachte ondervraagd wordt, zegt hij maar één ding:
 8. 5.6
  Kijk op Netflix • In 'Pacific Rim Uprising' gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.
 9. 5.5
  Kijk op Netflix • Koningin Margaret (gespeeld door Vanessa Hudgens) en prinses Stacy (Hudgens) moeten samenwerken met nicht Fiona (Hudgens) om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo een gestolen relikwie terug te brengen.
 10. 6.3
  Kijk op Netflix • Een ongelukkig verliefd meisje uit LA (Nina Dobrev) valt via een dating-app voor een stoere jongen uit de East Coast (Darren Barnet) en besluit hem te verrassen voor de feestdagen, maar komt er dan achter dat ze al die tijd met zijn jeugdvriend (Jimmy O.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.8
  Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
 2. 6.5
  Kijk op Netflix • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.
 3. 8.4
  Kijk op Netflix • Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
 4. 7.5
  Kijk op Netflix • Kid (Kevin Hart) is een wereldberoemde komiek en filmster die ermee worstelt een blijvende indruk achter te laten in de industrie.
 5. 8.4
  Kijk op Netflix • Volg in 'Narcos: Mexico' het verhaal van de opkomst van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80, een waargebeurd verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.
 6. 7.7
  Kijk op Netflix • De beroemde chocolatier Amaury Guichon begeleidt acht toptalenten die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen.
 7. 6.1
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 8. 5.5
  Kijk op Netflix • Twee kinderen ontdekken elfen tijdens een vakantie op een afgelegen eiland. Dit zijn geen kerstelfen, maar bloeddorstige wezens waar de lokale bevolking bang voor is.
 9. 7.7
  Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).
 10. 6.7
  Kijk op Netflix • Een samengeraapte groep premiejagers jaagt op de gevaarlijkste criminelen van het sterrenstelsel. Ze proberen de wereld te redden, zolang ze maar goed betaald worden.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws