Genoten van 'True Story'? Bekijk dan ook deze 5 thrillerseries op Netflix

Genoten van 'True Story'? Bekijk dan ook deze 5 thrillerseries op Netflix

Heb jij ook zo genoten van de spannende miniserie True Story (2021) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 beste thrillerseries die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van True Story.

Andere handige Netflix-pagina's:

5 Bodyguard

Bodyguard (2018)
8.1
Kijk op Netflix • In 'Bodyguard' helpt een oorlogsveteraan een terreuraanslag te verijdelen en wordt hij aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.

David Budd (Richard Madden) is een heldhaftige maar wispelturige oorlogsveteraan die nu werkt als Specialist Protection Officer voor de Royalty and Specialist Branch (RasP) van de Londense Metropolitan Police Service. Wanneer hij de opdracht krijgt om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken, Julia Montague (Keeley Hawes), te beschermen, wordt Budd verscheurd tussen zijn plicht en zijn overtuigingen. Kan hij haar grootste bedreiging worden?

Bekijk hier de trailer van Bodyguard:

4 The Stranger

The Stranger (2020)
7.3
Kijk op Netflix • Adam Price, die gelukkig getrouwd is en twee kinderen heeft, denkt rustig te leven. Tot zijn leven compleet op zijn kop wordt gezet wanneer een vreemdeling hem een geheim verteld over zijn vrouw.

Wat zou jij doen als iemand je vertelt dat je hele leven een leugen was? Adam Price (Richard Armitage) leeft een comfortabel leven in Engeland. Maar als hij wordt benaderd door een vreemde die bizarre beweringen maakt over zijn vrouw, raakt Adam betrokken in een mysterie terwijl hij op zoek gaat naar antwoorden. Miniserie The Stranger is gebaseerd op een boek van Harlan Coben.

Bekijk hier de trailer van The Stranger:

3 Bloodline

Bloodline (2015–2017)
7.9
Kijk op Netflix • Bloodline' speelt zich af in de Florida Keys en volgt de familie Rayburn bestaande uit vier volwassen broers en zussen wiens geheimen en littekens worden onthuld als hun de oudste broer Danny, het zwarte schaap van de familie naar huis terugkeert.

Bloodline vertelt een intrigerend verhaal over een welgestelde familie in de Florida Keys, die vele duistere geheimen hebben. De broers en zussen zijn erfgenamen van een prachtige herberg die al 50 jaar in hun familie is. Het is hun ouderlijk huis met vele mooie herinneringen, maar het diepe donkere verleden bevat vele onvertelde verhalen. Dit alles bij elkaar maakt de toekomst erg onzeker.

Bekijk hier de trailer van Bloodline:

2 Behind Her Eyes

Behind Her Eyes (2021)
7.2
Kijk op Netflix • Louise is een alleenstaande moeder met een zoon en een parttime baan bij een psychiater. Ze begint een affaire met haar baas en sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn vrouw.

Deze Britse miniserie volgt de alleenstaande moeder Louise (Simona Brown), die een affaire heeft met haar baas David (Tom Bateman). Als Louise bevriend raakt met zijn vrouw, Adele (Eve Hewson), komt haar leven plots op zijn kop te staan. Ze bevindt zich ineens in een web van leugen en geheimen waar niets is wat het lijkt. Net als in True Story staat hier een grote twist op ons te wachten…

Bekijk hier de trailer van Behind her Eyes:

1 Clickbait

Clickbait (2021)
7.2
Kijk op Netflix • 'Clickbait' gaat over Nick Brewer die er alle schijn van heeft de perfecte gezinsman te zijn totdat hij plotseling ontvoerd wordt en er kanten van zijn persoonlijkheid ontdekt worden die zijn naasten nog niet kennen.

Nick Brewer lijkt voor de buitenwereld de perfecte gezinsman, maar dat mooie plaatje breekt in talloze stukken nadat hij wordt ontvoerd. De ontvoering is een schreeuw om gerechtigheid, maar brengt ondertussen ook kanten van Brewer naar voren die het daglicht misschien wel niet kunnen verdragen… Elke aflevering wordt verteld vanuit het perspectief van een ander personage.

Bekijk hier de trailer van Clickbait:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'True Story' via Netflix / Adam Rose

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsTrue Story (2021)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws