Amazon Prime Video kondigt titel van 'The Boys'-animatieserie aan, spin-off vanaf 2022 te zien

Amazon Prime Video kondigt titel van 'The Boys'-animatieserie aan, spin-off vanaf 2022 te zien

Amazon Prime Video heeft zojuist de animatieserie Diabolical aangekondigd. De serie speelt zich af in het universum van actieserie The Boys (2019– ), heeft acht afleveringen en gaat begin 2022 in première.

Dat er een spin-off aankwam was al een tijdje bekend, maar hoe die zou heten werd gisteren onthuld tijdens een virtueel panel van Prime Video tijdens CCXP Worlds 2021. Dat zag er zo uit:

Diabolical speelt zich af in hetzelfde universum van The Boys, maar draait om nog niet eerder vertelde verhalen. Verder maakt de streamingdienst nog maar weinig bekend over de nieuwe show, maar de verwachtingen zijn hoog: aan de serie werkten onder anderen Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer, Ilana Glazer, Evan Goldberg, Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland, Andy Samberg en Aisha Tyler mee.

The Boys is gebaseerd op het razend populaire stripboek van Garth Ennis en Darick Robertson en wordt geproduceerd door Eric Kripke in samenwerking met Amazon Studios en Sony Studios. Kripke is blij met hoe de spin-off er uit is komen te zien:

Verrassing! We zijn bijna klaar met acht afleveringen van onze tekenfilmserie, Diabolical. We verzamelden een aantal fantastische makers en we gaven ze één regel… grapje, er zijn geen regels. Ze bliezen ons de tent uit, met acht totaal onverwachte, grappige, schokkende, bloederige, emotionele afleveringen. Denk je dat The Boys gek is? Wacht maar tot je dit ziet!

Eric Kripke

Diabolical is vanaf begin 2022 te zien op Amazon Prime Video. Er is nog geen precieze releasedatum bekend. De twee seizoenen van de originele serie, The Boys, zijn nu al te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van de streamingdienst vind je hier.

The Boys Presents: Diabolical (2022)
6.9
Een komische anthologieserie die zich afspeelt in het universum van 'The Boys', waarvan iedere aflevering een unieke animatiestijl heeft.
Beeld: Still 'Diabolical' via Amazon Prime Video
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoThe Boys Presents: Diabolical (2022)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws