Videoland deelt eerste trailer van 'Mocro Maffia'-film 'Meltem'

Videoland deelt eerste trailer van 'Mocro Maffia'-film 'Meltem'
8 december 2021 om 12:22

Videoland heeft zojuist de eerste trailer van de aankomende misdaadfilm Mocro Maffia: Meltem (2021) gedeeld. De film sluit aan op het derde seizoen van de hitserie Mocro Maffia (2018– ) en verschijnt later deze week op het platform.

De korte film gaat over Meltem, een Turks-Nederlandse jonge vrouw wiens gokverslaafde vader geld heeft geleend van Tonnano, een berucht lid van de Mocro Maffia. Meltem heeft al gauw door dat haar vader en ook zij in de problemen zal komen als ze niet snel met een oplossing komt. Maar gelukkig begrijpt zij ook best wat van het wereldje en heeft ze een plan om snel geld te verdienen.

Bekijk de kersverse trailer van de film hier:

De hoofdrol van Meltem wordt gespeeld door Sinem Kavus. Daarnaast spelen ook rapper ICE en Achmed Akkabi mee in de film. Mocro Maffia: Meltem kan worden beschouwd als een soort overbrugging tussen het derde en vierde seizoen van Mocro Maffia. Het personage van Meltem zal namelijk ook in de nieuwe afleveringen van de serie verschijnen. Videoland deed dit al eerder: tussen seizoen 2 en 3 van Mocro Maffia verscheen de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed (2021).

Mocro Maffia: Meltem (2021)
6.7
Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht.

Mocro Maffia: Meltem is vanaf 10 december te zien op Videoland, net als de drie seizoenen van Mocro Maffia en miniserie Mocro Maffie: Komtgoed. Het volledige aanbod van Videoland vind je hier.

Beeld: Still 'Meltem' via Videoland
Tekst: Videoland

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Video's VideolandMocro Maffia: Meltem (2021)Mocro Maffia (2018– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws