Hoofd Marvel Studios Kevin Feige bevestigt realisatie 'Spider-Man 4'

Hoofd Marvel Studios Kevin Feige bevestigt realisatie 'Spider-Man 4'

Ondanks de groeiende coronacijfers en de daaruit volgende beperkingen waar de bioscopen wereldwijd onder lijden, doet de nieuwe Spider-Man: No Way Home (2021) het verbazingwekkend goed. Afgelopen weekend leverde de film al zo'n $200 miljoen op! Sinds Tom Holland in de huid van de superheld is gekropen, is Spider-Man weer terug van weggeweest. Het hoofd van Marvel Studios bevestigt nu dat er gewerkt wordt aan Spider-Man 4, een samenwerking tussen Sony en Disney.

De Tom Holland-trilogie lijkt met Spider-Man: No Way Home tot een einde te zijn gekomen, maar niet getreurd want nu Sony en Disney weer on speaking terms zijn wat betreft Spider-Man, kan dit zomaar het begin van een nieuwe trilogie betekenen. Op de vraag wat er verder met de superheld gebeuren zal, antwoordde Feige het volgende:

Amy (producent) en ik zijn in gesprek met Disney en Sony. De ontwikkelingen rondom het plot zijn begonnen. Ik zeg dat nu omdat ik niet wil dat fans de traumatische gedachte krijgen dat dit het einde is, zoals na Far From Home gebeurde. Deze keer zal dat niet gebeuren.

Het blijft gissen wanneer we meer zullen horen rondom de realisatie van Spider-Man 4. De film zal naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe regisseur krijgen gezien het feit dat Jon Watts zich nu bezig zal houden met Fantastic Four. Ook blijft het onzeker of we Holland terug zullen zien. De laatste tijd heeft hij zich openlijk geuit over zijn Spider-Man-vermoeidheid. Dat gezegdhebbende, Spider-Man 4 is nog in een zeer vroeg stadium van ontwikkeling en hopelijk heeft Holland genoeg tijd om nieuwe inspiratie op te doen voor een volgend Spider-Man-avontuur.

Spider-Man: No Way Home draait nu in de bioscoop. Ben je benieuwd wat onze recensent ervan vindt? Lees dan hier de recensie.

Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Films BioscoopSpider-Man: Homecoming (2017)Spider-Man: Far From Home (2019)Spider-Man: No Way Home (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws