Netflix kondigt niet één, maar twee 'Red Notice'-sequels aan

Netflix kondigt niet één, maar twee 'Red Notice'-sequels aan

Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds zijn voorlopig nog niet van elkaar af. De drie Hollywoodsterren zullen de komende tijd weer behoorlijk wat tijd met elkaar doorbrengen: Netflix heeft namelijk aangekondigd dat er plannen zijn voor maar liefst twee vervolgfilms van Red Notice (2021). Het nieuws werd gisteravond bekendgemaakt.

Afgelopen december bleek dat Red Notice de best bekeken Netflix-film aller tijden was. Dat record is nu inmiddels in handen van Don't Look Up (2021), maar het succes van de misdaadkomedie met Johnson, Gadot en Reynolds is nog niet vergeten. De pre-productie van de twee vervolgfilms is zelfs al begonnen.

Red Notice (2021)
6.3
Een door Interpol uitgevaardigde 'red notice' is een wereldwijd alarmsignaal bedoeld om 's werelds meest gezochte misdadigers op te sporen en aan te houden.

De regie van de twee films zal weer in handen zijn van Rawson Marshall Thurber, en hij is van plan om de twee films meteen achter elkaar op te nemen. Het duurt alleen nog wel even voordat de acteurs echt op de set zullen staan: naar verwachting beginnen de opnames van de twee nieuwe misdaadkomedies pas begin 2023. Tot die tijd heeft Thurber alle tijd om aan de scenario's te werken.

In Red Notice vormt een FBI-agent (Johnson) met tegenzin een team met een beroemde kunstdief (Reynolds) om een nog gevaarlijker crimineel (Gadot) te pakken. Naast de hoofdrolspelers zal waarschijnlijk ook het grootste deel van het productieteam terugkeren voor de sequels.

Red Notice is nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Red Notice' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixRed Notice (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws