Netflix deelt officiële trailer van sci-fi 'Bigbug' van 'Amélie'-regisseur Jean-Pierre Jeunet

Netflix deelt officiële trailer van sci-fi 'Bigbug' van 'Amélie'-regisseur Jean-Pierre Jeunet

De eerste veelbelovende trailer van de aankomende sciencefictionfilm Bigbug (2022) is nu te zien. De nieuwe film van Jean-Pierre Jeunet gaat over een kleurrijke maar dystopische toekomst en verschijnt volgende maand op Netflix.

Bigbug speelt zich af in een rustige buitenwijk in het jaar 2050. In die nabije toekomst is de mensheid nog veel meer dan nu gaan leunen op de veelzijdigheid van kunstmatige intelligentie. Robots worden ingezet om elke behoefte en ieder verlangen te bevredigen. Dat gaat eigenlijk prima, totdat vier huishoudrobots plotseling hun menselijke huisgenoten beginnen te gijzelen in hun eigen huis. Ze zijn niet de enige mensen die binnen worden gehouden: alle mensen zitten opgesloten en buiten proberen de robots de macht over te nemen…

De hoofdrollen in Bigbug worden gespeeld door Elsa Zylberstein, Stéphane de Groodt, François Levantal, Youssef Hajdi, Claire Chust en Isabelle Nanty. De film is geregisseerd door Jean-Pierre Jeunet, die samen met Guillaume Laurant ook het scenario schreef. Jeunet kun je kennen van zijn films Delicatessen (1991), Alien: Resurrection (1997) en Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001).

Bigbug (2022)
5.4
In een rustige woonwijk besluiten vier huishoudrobots plotseling om hun meesters, de mensen bij wie ze wonen, te gijzelen in hun eigen huis.

Bigbug is vanaf 11 februari te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Bigbug' via Netflix
Tekst: Netflix

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsBigbug (2022)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws