Releasedatum bekend van 'Toy Boy' seizoen 2 op Netflix

Releasedatum bekend van 'Toy Boy' seizoen 2 op Netflix

De Spaanse serie Toy Boy (2019– ) gaat binnenkort weer van start. Netflix maakt bekend dat het tweede seizoen in februari te zien zal zijn op de streamingdienst.

Hugo Beltrán is erin geslaagd zijn onschuld te bewijzen voor de moord op Philip Norman, maar de vijanden die hij daarbij heeft gemaakt, willen hun schuld innen. Een bom in het Inferno heeft de dromen van de Toy Boys aan diggelen geslagen en Triana op de rand van de dood achtergelaten. En Hugo kan niet toestaan dat de dader ermee wegkomt. Maar wie kan het geweest zijn?

Alles wijst erop dat de moordenaar van Triana zich in de One Per Cent bevindt, een nieuwe luxueuze stripteaseclub in Marbella. Dus beginnen de Toy Boys er te dansen, gretig om de waarheid te ontdekken. Maar El Turco en Rania, de italiaanse broers die het runnen, zijn niet bereid om iemand de geheimen van hun pand te laten ontmaskeren.

Bekijk hier de trailer van Toy Boy seizoen 2 (helaas is er geen trailer beschikbaar met Engelse of Nederlandse ondertiteling):

De spannende serie werd oorspronkelijk uitgezonden op de Spaanse tv, waar de slechte kijkcijfers geen goede hoop gaven voor een tweede seizoen. Toen Netflix eenmaal de rechten bemachtigde, werd de serie plots een succes. In seizoen 2 voegt onder anderen Michele Morrone zich bij de cast, bekend van films als Bar Giuseppe (2019) en 365 Days (2020).

Toy Boy seizoen 2 is vanaf 11 februari te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Toy Boy (2019– )
6.4
Kijk op Netflix • Een stripper in Málaga wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.
Beeld: Still 'Toy Boy' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixToy Boy (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws