Netflix onthult trailer van romantische Italiaanse dramaserie 'Fedeltà'

Netflix onthult trailer van romantische Italiaanse dramaserie 'Fedeltà'

We dromen allemaal van grootse en meeslepende liefde, en wie denkt dat gevonden te hebben, laat het niet meer los. De hoofdpersonages van Fedeltà (2022– ) vielen ooit als een blok voor elkaar, maar de laatste tijd begint hun stabiele relatie scheurtjes te vertonen. Is het eigenlijk wel mogelijk om je hele leven aan één iemand trouw te blijven?

Fedeltà draait om Carlo en Margherita, een stel dat helemaal gek op elkaar is. De verliefdheid spat van de twee af, maar ook om hen heen lopen allerlei boeiende en aantrekkelijke mensen rond. Ze doen beiden hun best om trouw te zijn, maar dat blijkt best een uitdaging. Bekijk de trailer hieronder:

De hoofdrollen in de romantische dramaserie worden gespeeld door Michele Riondino en Lucrezia Guidone. Het scenario van Fedeltà werd geschreven door Elisa Amoruso, Laura Colella en Alessandro Fabbri en de show werd geproduceerd door Stefano Cipani en Andrea Molaioli. De serie werd het afgelopen jaar opgenomen in Rome, Milaan en Rimini.

Fedeltà (2022– )
6.4
Het jonge stel Carlo (Michele Riondino) en Margherita (Lucrezia Guidone) krijgt te maken met de explosieve gevolgen van een vermeend verraad.

Fedeltà is vanaf 14 februari te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar welke films en series er binnenkort nog meer op Netflix verschijnen? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Screenshot uit trailer 'Fedeltà'
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sFedeltà (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws