Alles over 'Toy Boy' seizoen 2: releasedatum op Netflix, plot, personages en meer

Alles over 'Toy Boy' seizoen 2: releasedatum op Netflix, plot, personages en meer

Kijk jij ook zo ontzettend uit naar seizoen 2 van Toy Boy (2019– )? In dit artikel zetten we alles op een rij over het nieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie. Zo gaan we in op de releasedatum op Netflix, het plot, de personages die terugkeren, eventuele nieuwe castleden én andere nieuwtjes.

Let op: dit artikel bevat spoilers over seizoen 1 van Toy Boy!

Wat staat ons te wachten in seizoen 2 van Toy Boy?

Hugo Beltrán is erin geslaagd zijn onschuld te bewijzen voor de moord op Philip Norman, maar de vijanden die hij daarbij heeft gemaakt, willen hun schuld innen. Een bom in het Inferno heeft de dromen van de Toy Boys aan diggelen geslagen en Triana op de rand van de dood achtergelaten. En Hugo kan niet toestaan dat de dader ermee wegkomt. Maar wie kan het geweest zijn?

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Alles wijst erop dat de moordenaar van Triana zich in de One Per Cent bevindt, een nieuwe luxueuze stripteaseclub in Marbella. Dus beginnen de Toy Boys er te dansen, gretig om de waarheid te ontdekken. Maar El Turco en Rania, de italiaanse broers die het runnen, zijn niet bereid om iemand de geheimen van hun pand te laten ontmaskeren.

Trailer seizoen 2

Bekijk hier de trailer van Toy Boy seizoen 2 (helaas is er geen trailer beschikbaar met Engelse of Nederlandse ondertiteling):

Welke personages zien we terug in Toy Boy seizoen 2?

Een heleboel vaste gezichten van seizoen 1 komen weer terug voor de nieuwe afleveringen, waaronder Jesús Mosquera, Cristina Castaño en María Pedraza. Daarnaast keert ook de groep strippers terug die in het eerste seizoen te zien waren, gespeeld door Carlo Costanzia, Jose de la Torre, Raudel Raúl Martiato en Juanjo Almeida. Ook inspecteur Zapata (Pedro Casablanc) keer terug, net als Benigna (Adelfa Calvo), die het erg druk heeft om Medina-Rojas onder controle te houden.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Nieuwe personages

In seizoen 2 zijn er een aantal nieuwe gezichten. Zo voegt onder anderen Michele Morrone zich bij de cast, bekend van films als Bar Giuseppe (2019) en 365 Days (2020). Welke rol hij precies op zich neemt, is niet bekend. Daarnaast zullen ook Álex González, Federica Sabatini, Maxi Iglesias, Enrique Arce, Paco Marín, Ibrahim Al Shami, Toni Zenet en Juan Betancourt voorbijkomen.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Releasedatum: wanneer verschijnt Toy Boy seizoen 2 op Netflix?

De spannende serie werd oorspronkelijk uitgezonden op de Spaanse tv, waar de slechte kijkcijfers geen goede hoop gaven voor een tweede seizoen. Toen Netflix eenmaal de rechten bemachtigde, werd de serie plots een succes. Gelukkig is het nieuwe seizoen al redelijk snel te bekijken op de streamingdienst. Toy Boy seizoen 2 is vanaf 11 februari te zien op Netflix. Die dag verschijnen om 09:00 uur 's ochtends alle afleveringen op de streamingdienst.

Toy Boy (2019– )
6.4
Kijk op Netflix • Een stripper in Málaga wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.
Beeld: Still 'Toy Boy' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsToy Boy (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws