Betty White bedankt haar fans in een allerlaatste bericht op Instagram

Betty White bedankt haar fans in een allerlaatste bericht op Instagram

Op de Instagram-pagina van Betty White is gisteren een allerlaatste bericht geplaatst. De iconische actrice overleed op 31 december 2021 op 99-jarige leeftijd, en vroeg fans vlak voor haar dood om te doneren aan goede doelen.

White zou namelijk op 17 januari 100 zijn geworden, en als een soort verjaardagscadeau had ze "The Betty White Challenge" bedacht. Die challenge hield in dat haar fans en volgers zouden doneren aan goede doelen met betrekking tot dierenwelzijn. Daar gaven mensen massaal gehoor aan, en daarom bedankt White nu postuum haar volgers voor hun betrokkenheid. Bekijk de post hieronder:

Ook na haar overlijden bleven de donaties aan de organisaties maar binnenstromen. Daar heeft White zelf natuurlijk niet meer van geweten, maar haar PR-team bedankt de fans ook daarvoor in de caption.

Ze had zich nooit zo'n uitstorting van liefde kunnen voorstellen en zou iedereen zo dankbaar zijn. […] Ze gebruikte de gelegenheid van haar 100ste verjaardag om JOU te vieren - haar fans. Ze wist hoe gelukkig ze was; ze voelde de liefde, en ze nam het nooit voor lief. Ik denk dat het gepast is om vandaag te posten als bedankje van Betty en de dieren ❤️

Kiersten Mikelas op de Instagrampagina van Betty White
Beeld: Still 'Betty White: First Lady of Television' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Video's

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws