3 tips voor enge horrorseries op Netflix

3 tips voor enge horrorseries op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte serie voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van alle horrorseries op Netflix. Hieronder vind je drie aanraders voor enge horrorseries die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Marianne

Marianne (2019)
7.4
Kijk op Netflix • Een romanschrijfster beseft dat haar gruwzame verhalen uitkomen. Ze keert terug naar haar familie om de bron van haar inspiratie, haar nare verleden, onder ogen te zien.

De beroemde schrijfster Emma Larsimon (Victoire Du Bois) wordt achtervolgd door het personage Marianne, de heks die ze heeft gecreëerd en het wezen dat haar slapeloze nachten bezorgd. Ziek van de bizarre wereld die ze heeft geschapen, besluit Emma te stoppen met schrijven, maar een bezoek van een jeugdvriendin zorgt ervoor dat ze de plek bezoekt waar ze gezworen heeft nooit meer terug te komen. Op Netflix is nu het eerste seizoen van de Franse horrorserie te zien.

Bekijk hier de trailer van Marianne:

2 The Silent Sea

The Silent Sea (2021)
6.9
Kijk op Netflix • Een verhaal over ruimteverkenners die naar de maan vertrekken om onbekende monsters (samples) terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit.

Het is het jaar 2075 wanneer de Aarde ten onder is gegaan aan de uitputting van haar grondstoffen door de mens. Een elite team wordt op een speciale missie naar een verlaten onderzoeksbasis op de maan gestuurd. Astrobioloog Song Jian (Bae Doona) is lid van dit team en raakt samen met haar teamleden verstrikt in mysterieuze situaties terwijl ze op zoek zijn naar aanwijzingen om de Aarde te redden. Waarom hebben vorige teams het niet overleefd? En wat zit er op de maan dat hen opjaagd?

Bekijk hier de trailer van The Silent Sea:

3 Ju-On: Origins

Ju-On: Origins (2020)
6.1
Kijk op Netflix • Ergens in Japan staat een vervallen huis. Er rust een vloek op het huis, ontstaan door gruwelijke gebeurtenissen.

In deze serie die liet zien wat voorafging aan de spannende The Grudge-films, rust er een vloek op een vervallen huis. De vloek is ontstaan door Kayako Saeki, die geobsedeerd is door een leraar. Als haar man erachter komt, neemt hij wraak door haar te vermoorden. Maar hun 6-jarige zoontje Toshio ziet alles gebeuren…

Bekijk hier de trailer van Ju-On: Origins:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle horrorseries op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Ju-On: Origins' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws