Deze week nieuw op Netflix (24 t/m 30 januari, 2022)

Deze week nieuw op Netflix (24 t/m 30 januari, 2022)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Dinsdag 25 januari

Snowpiercer seizoen 3 (wekelijkse afleveringen)

Snowpiercer (2020– )
6.9
Kijk op Netflix • Zeven jaar nadat de wereld in een bevroren woestenij is veranderd, verblijven alle overlevenden aan boord van de enorme Snowpiercer.

Layton (Daveed Diggs) en zijn vrienden besturen een kleine piratentrein en gaan op zoek naar Melanie. Samen hopen ze een nieuwe warme locatie te vinden waar ze de beschaving opnieuw kunnen opbouwen. Hierbij worden ze geholpen door een nieuw gevonden overlevende. "Melanie's opoffering gaf ons een kaart. We vinden New Eden, dan gaan we terug voor de anderen," horen we Layton zeggen in de trailer van seizoen 3, verwijzend naar een warme locatie om het leven opnieuw te beginnen buiten de trein.

Woensdag 26 januari

The Sinner seizoen 4

The Sinner (2017–2021)
7.9
Kijk op Netflix • Een jonge moeder wordt plotseling overvallen door een vlaag van woede waardoor ze een aantal gewelddadige daden pleegt.

Detective Harry Ambrose is in dit slotseizoen met pensioen maar heeft nog steeds een trauma van de zaak van een jaar geleden. Hij vertrekt met zijn partner Sonya (Jessica Hecht) voor een welverdiende vakantie naar Hanover Island. Hier krijgt hij echter geen kans om bij te komen als een onverwachte tragedie zich voordoet. Het begint allemaal als Ambrose een vrouw van een cliff af ziet lopen. De vrouw is Percy Muldoon (Alice Kremelberg), de dochter van een welgestelde familie op het eiland. Ambrose moet helpen bij het onderzoek wat leidt tot een nieuw mysterie.

Donderdag 27 januari

Chosen (serie)

Chosen (2022– )
4.3
Een zeventienjarig meisje ontdekt een ontstellende waarheid over haar eigen identiteit wanneer ze in het mysterie rondom haar rustige Deense stadje duikt.

Emma heeft zich altijd anders gevoeld dan alle anderen in het kleine Deense stadje Middelbo. De stad kwam op de kaart te staan toen 17 jaar eerder een meteoor in de atmosfeer terecht kwam en er zou zijn neergestort. Wanneer Emma per ongeluk ontdekt dat het hele verhaal van de meteoor een leugen is, komt ze achter een gevaarlijke en ongelooflijke waarheid over het slaperige stadje. Was het een meteoor die het stadje 17 jaar geleden trof of was het iets veel krachtigers? Deze Deense serie is van dezelfde makers als van The Rain (2018–2020)

Vrijdag 28 januari

Home Team

Home Team (2022)
6.0
De geschorste NFL-coach Sean Payton (Kevin James) hoopt weer contact te krijgen met zijn zoon door zijn ongelukkige jeugd-footballteam te coachen in deze familiekomedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Paul Blart: Mall Cop-acteur Kevin James kruipt in de huid van NFL-coach Sean Payton, die voor een heel jaar wordt geschorst. Hij hoopt weer contact te krijgen met zijn 12-jarige zoon door het ongelukkige jeugd-footballteam te coachen. Ook al verliezen ze bijna elke wedstrijd, coach Payton weet de moed erin te houden.

Wrong Turn

Wrong Turn (2021)
5.5
In 'Wrong Turn' lopen zes vrienden een bekende hiking trail. Ondanks een waarschuwing dwalen ze van de route af en worden geconfronteerd met 'The Foundation':

Zes vrienden bewandelen een bekende hiking trail. Ondanks een waarschuwing om niet van de route af te wijken, doen ze dit toch en worden ze geconfronteerd met 'The Foundation': Een vijandige gemeenschap die in het bosgebied leeft er alles aan doet om hun bestaan te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zelfs als ze daarvoor moeten doden… Wrong Turn is deel 7 in de gelijknamige horrorreeks.

All of Us Are Dead (serie)

All of Us Are Dead (2022– )
7.5
Een zombievirus verspreidt zich razendsnel door een school. De leerlingen vechten om te overleven en aan het gevaar te ontsnappen.

De nieuwe Zuid-Koreaanse zombieserie volgt een groep studenten die gevangen zitten in een middelbare school en die zich in benarde situaties bevinden terwijl ze proberen gered te worden van een zombie-invasie van hun school. Zonder mobieltjes, zonder eten en niemand die voor hen zorgt, grijpen de leerlingen naar bureaulampen, boekenplanken en bogen om zich te verdedigen tegen zombies in een wanhopig gevecht om te overleven.

Feria: La luz más oscura (serie)

Feria: La luz más oscura (2022– )
5.6
In Andalusië, midden jaren 90, worden twee zussen geconfronteerd met afwijzing en zoeken naar de waarheid wanneer hun vermiste ouders worden beschuldigd van het doden van 23 mensen in een sekte ritueel.

In deze Spaanse horrorserie worden twee zussen in het midden van de jaren '90 in Andalusië geconfronteerd met afwijzing. Ze gaan samen op zoek naar de waarheid wanneer hun vermiste ouders worden beschuldigd van het doden van 23 mensen in een sekte ritueel. Hoe gaan de tieners hiermee om?

In from the Cold (serie)

In from the Cold (2022)
6.2
Een voormalige Russische spionne moet haar nieuwe gezinsleven combineren met haar vaardigheden als gedaanteverwisselaar in de strijd tegen een verraderlijke vijand.

Het leven van een Amerikaanse alleenstaande moeder wordt tijdens een Europese vakantie met haar dochter op zijn kop gezet wanneer de CIA haar dwingt om haar lang begraven verleden te confronteren. De voormalig Russische spionne was namelijk het product van een zeer geheim KGB-experiment dat haar speciale krachten gaf.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (serie)

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)
6.3
Nadat het hart van Anna is gebroken is elke dag hetzelfde. Als een knappe man naast haar komt wonen, komt ze eindelijk een beetje uit haar dagelijkse sleur;

Het hart van Anna (Kristen Bell) is gebroken. Maar dat is nog niet alles: elke dag is voor haar hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman (Tom Riley) en zijn schattige dochter (Samsara Yett) aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het eind van de tunnel. Dat is totdat ze getuige is van een gruwelijke moord… Of toch niet?

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws