Tom Cruise nog vóór 2024 naar de ruimte voor filmopnames

Tom Cruise nog vóór 2024 naar de ruimte voor filmopnames

Het bedrijf achter de toekomstige Tom Cruise-film die in de ruimte afspeelt, Space Entertainment Enterprise, heeft grootse plannen voor de toekomst. Het is de bedoeling dat de film nog vóór 2024 opgenomen wordt. De opnames moeten plaatsvinden in een nog te bouwen module die verbonden wordt aan het reeds bestaande Axiom station.

Space Entertainment Enterprise is van plan een studio te bouwen honderden kilometers boven het aardoppervlak. De studio kan volgens hen gebruikt worden voor verschillende doeleinden en ook derden zullen toegang krijgen. Zo moet het voor artiesten, producenten en allerlei personen uit de creatieve industrie mogelijk worden te produceren vanuit deze enorme hoogte. Helaas zijn de Amerikanen opnieuw niet de eerste filmmakers in de ruimte, want eind vorig jaar reisde er al een Russische filmcrew af naar de ruimte waar ze waren voor de opnames van The Challenge, een film met in de hoofdrol Yulia Peresild.

De bedenkers van deze plannen zijn momenteel bezig met een geldinzamelingsactie en vertellen het volgende erover:

Deze buitengewone kans zal een unieke en toegankelijke thuishaven bieden voor grenzeloze amusementsmogelijkheden in een studio vol innovatieve infrastructuur die een nieuwe wereld van creativiteit zal ontketenen.

Of film- en tv-producties hierdoor echt nieuwe hoogtes zullen bereiken, blijft voorlopig nog even de vraag. De plannen zijn niet nieuw. In 2020 werd nog gemeld dat de opnames voor de Cruise-film nog in 2021 van start zouden gaan. Die plannen zijn niet doorgegaan. De huidige plannen klinken opnieuw erg ambitieus, maar het zou niet de eerste keer zijn dat Cruise ons verrast.

Beeld: Still 'Mission: Impossible - Fallout' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Bioscoop

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws