Deze 3 meeslepende oorlogsseries zie je op Netflix

Deze 3 meeslepende oorlogsseries zie je op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte serie voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van alle oorlogsseries op Netflix. Hieronder vind je drie aanraders voor meeslepende oorlogsseries die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 In Vlaamse velden

In Vlaamse velden (2014)
7.5
Kijk op Netflix • 'In Vlaamse velden' werpt een blik op het leven van een jong meisje dat tijdens de Eerste Wereldoorlog zal uitgroeien tot een volwassen vrouw.

De familie van de vijftienjarige Marie Boesman (Lize Feryn) probeert te overleven tijdens de Eerste Wereldoorlog nadat de Duitsers hun huis hebben bezet. Het gezin wordt volledig uit elkaar gerukt en er staat hen een helse vier jaar te wachten. Marie is naïef en ziet de oorlog in het begin als één groot avontuur; tegelijkertijd heeft ze ambitieuze dromen en hoopt ze dokter te worden.

Bekijk hier de trailer van In Vlaamse velden:

2 Rebellion

Rebellion (2016)
7.1
Kijk op Netflix • In 'Rebellion' moeten 3 vrouwen en hun gezinnen tijdens de Eerste Wereldoorlog partij kiezen tijdens de bloedige Paasopstand tegen de Britse heerschappij.

Een groep jonge mannen en vrouwen in Dublin wordt in 1916 tijdens de paasopstand verwikkeld in een onafhankelijkheidsstrijd. Na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog komt het Ierse nationalisme naar voren. De spannende gebeurtenissen in de serie krijgen we te zien door de ogen van een groep vrienden uit Dublin, Belfast en Londen, terwijl ze een belangrijke rol spelen in het verhaal over de Ierse onafhankelijkheid.

Bekijk hier de trailer van Rebellion:

3 Traitors

Traitors (2019)
6.5
Kijk op Netflix • Aan het einde van WO II besluit een Engelse vrouw een raadselachtige Amerikaanse spion te helpen met het uitroeien van het Russische infiltratie binnen de Britse regering.

De Tweede Wereldoorlog mag dan wel voorbij zijn, maar een onzichtbare oorlog gaat nu van start. De Britse vrouw Feef Symonds (Emma Appleton) besluit een Amerikaanse spion te helpen en voor de Amerikanen Russische mollen te vinden. Deze zijn volgens de Amerikaan in de Britse regering geïnfiltreerd. Feef komt er al snel achter dat ze niemand kan vertrouwen.

Bekijk hier de trailer van Traitors:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle oorlogsseries op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Traitors' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws