Trailer voor thriller 'Ava' nu te zien

Trailer voor thriller 'Ava' nu te zien
25 juni 2020 om 16:08

In de eerste trailer van Tate Taylors Ava (2020) zien we Jessica Chastain in de rol van misterieuze huurmoordenaar Ava, die het tegen alles en iedereen lijkt op te moeten nemen. Razendsnel wisselen de gewelddadige moorden elkaar af, afgewisseld met shots van een ruzie tussen John Malkovich en Colin Farrell.

De productie van de film ging niet van een leien dakje. Oorspronkelijke schrijver en regisseur Matthew Newton werd van de set weggestuurd na beschuldigingen van partnergeweld, en werd opgevolgd door Taylor. Newtons naam blijft wel op het filmscript staan.

Naast die noodzakelijke wisseling van de wacht koos Taylor er ook voor de filmtitel te veranderen, van Eva naar Ava. Anders zou de film zowel qua naam en thema te veel gaan lijken op Jodie Comers hitserie Killing Eve.

Het personage van Chastain is als moordenaar in dienst bij een mysterieuze organisatie en wordt op pad gestuurd om (vooral) zakenmannen om het leven te brengen. Over haar aanpak is niet iedereen te spreken - volgens haar collegas praat ze te veel met haar slachtoffers. Hoewel die methode in de trailer redelijk charmant overkomt, gaat het op een goed moment helemaal mis. Niemand vertrouwt elkaar, en alle personages worden dader én doelwit.

Reacties op de trailer lopen uiteen. De sfeer van de film komt goed over en de hele rits filmsterren met een bijrol die je voorbij ziet filtsen maken nieuwsgierig, maar tegelijkertijd krijg je door de hoge snelheid van de trailer ook het idee dat je in twee minuten de hele film al hebt gezien.

Ava is vanaf 15 oktober in Nederland in de bioscoop te zien.

Ava (2020)
5.7
Ava (Jessica Chastain) werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Ava' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsAva (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten