Komt er een vervolg op 'Scott Pilgrim vs. the World'?

Komt er een vervolg op 'Scott Pilgrim vs. the World'?
25 juni 2020 om 15:21

Edgar Wright laat weten dat hij een vervolg op zijn film Scott Pilgrim vs. the World (2010) wel ziet zitten. In een interview met Entertainment Weekly zei hij dat er plannen zijn om het materiaal te herzien.

De regisseur zit nog in een voorzichtige planningsfase van het nieuwe project. Dat nieuwe project wordt wellicht een animatie met materiaal uit de originele film, vertelde hij aan het tijdschrift.

Er is nog niks officieel afgesproken, maar er zijn een aantal plannen om personages en elementen uit de originele film in animatievorm te realiseren. Ik heb het met Bryan Lee O'Malley en producent Jared LeBoff ook gehad over een vervolg in boekvorm - of misschien als graphic novel. Daar zijn we nog over in gesprek.

Tekenaar O'Malley voelt er ook wel wat voor om de pen weer op te pakken en de personages na tien jaar weer tot leven te brengen:

Ik zou graag weer bezig zijn met de personages uit de film, ik ben benieuwd naar wie ze nu zijn en wat ze van plan zijn. Een paar weken terug heb ik wat schetsen van Scott met een quarantainebaard gemaakt. Dat leek me een leuk beeld.

Wat ideeën betreft is het universum van Scott Pilgrim dus klaar voor een nieuw verhaal. Of het product van al deze ideeën in de vorm van een film in de bioscoop te zien zal zijn is echter nog maar de vraag. Misschien wordt het wel een serie, of een stripboek. Hoofdrolspeler Michael Cera liet zich al eerder uit over een mogelijk vervolg:

Ik denk niet dat een vervolg op de film een realistisch idee is. De eerste film was niet het grote succes waarop gehoopt werd, en meestal is het dan vrij lastig om aan een tweede deel te beginnen.

Scott Pilgrim vs. the World (2010)
7.5
Scott Pilgrim is een 23-jarige nonchalante goedzak uit Toronto, waar hij samenwoont met zijn beste vriend, de homo Wallace Wells.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'Scott Pilgrim vs. The World' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsScott Pilgrim vs. the World (2010)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten