Nicolas Cage wordt de conciërge van 'Wally's Wonderland'

Nicolas Cage wordt de conciërge van 'Wally's Wonderland'
26 juni 2020 om 14:23

En niet zomaar een conciërge. Het is aan Cage om het in de nieuwe film Wally's Wonderland (2020) van regisseur Kevin Lewis op te nemen tegen de kwaadaardige animatronics die het pretpark 's nachts overnemen.

Nicolas Cage heeft de rol van de naamloze hoofdpersoon, die een baantje als conciërge van een oud pretpark aanneemt. Tijdens zijn nachtdienst ontwaakt het pretpark en zit onze antiheld opgesloten tussen de bezeten poppen en monsters.

Wally's Wonderland (2020)
Een zwerver krijgt een baantje aangeboden als conciërge in het verlaten pretpark, genaamd Wally's Wonderland.

Regisseur Lewis is blij met Cage in zijn team:

Voor mij was er altijd maar één acteur die deze film kon laten werken, en die acteur is Nicolas. Ik ben blij dat ik met hem kan gaan werken en ik kan niet wachten om te zien hoe hij het opneemt tegen Wally en zijn bende gestoorde buitenbeentjes. […] Ik zie deze film een beetje als 'Pale Rider' vs 'Killer Klowns from Outer Space'.

Naast zijn pretparkpersonage zal Cage binnenkort ook als zichzelf meespelen in de film The Unbearable Weight of Massive Talent (2021). Zijn enigszins gefictionaliseerde alter ego zit in deze film financieel aan de grond. Hij is bezig met een rol voor een nieuwe Tarantino film, maar is genoodzaakt te gaan werken voor een Mexicaanse miljardair die hem een hoop geld biedt. Cage zei zelf over deze nieuwe meta-rol:

Deze rol wordt gecompliceerd om te spelen, maar hij is gebaseerd op het begin van mijn carrière. Het wordt misschien een soort combinatie van mijn rol in 'The Weatherman', mijn karakter uit 'Wogan' en die uit 'Wild at Heart'.

The Unbearable Weight of Massive Talent (2021)
Cage wil een rol spelen in een nieuwe Quentin Tarantino-film, en moet ook een gespannen relatie met zijn tienerdochter bijhouden.

The Unbearable Weight of Massive Talent verschijnt voorjaar 2021. Voor Wally's Wonderland is nog geen releasedatum bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Mandy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsWally's Wonderland (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten