Anne Hathaway: 'Christoper Nolan laat geen stoelen toe op de set'

Anne Hathaway: 'Christoper Nolan laat geen stoelen toe op de set'
30 juni 2020 om 13:55

Dat regisseurs geen mobiele telefoons toelaten op de set komt wel vaker voor, maar stoelen? Volgens Anne Hathaway, die met Christoper Nolan samenwerkte voor The Dark Knight Rises (2012) en Interstellar (2014), zijn stoelen ten strengste verboden.

Acteurs Hugh Jackman en Hathaway discussiëren over hun beroep in een online interview met elkaar voor Variety. Hierin onthult Hathaway het bijzondere trekje van Nolan. Maar waarom zijn er dan geen stoelen toegestaan tijdens de opnames?

Ik heb twee keer met hem samengewerkt en hij laat geen stoelen toe. Zijn beredenering is dat als je stoelen hebt, mensen zullen zitten. En als mensen zitten, dan zijn ze niet aan het werk.

Klinkt redelijk logisch, maar dagen op de set kunnen vaak behoorlijk lang zijn waardoor we ons voor kunnen stellen dat een stoel af en toe wel fijn is. Hathaway snapt het wel, vooral met de kwaliteit die we van Nolan gewend zijn:

Ik bedoel, hij maakt geweldige films qua bereik, ambitie, techniek en emotie. En uiteindelijk lukt het hem altijd de films voor het einde van het schema en onder het budget af te hebben. Het ligt allemaal aan de stoelen, denk ik.

Bekijk hier het gehele gesprek tussen Jackman en Hathaway:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Dark Knight Rises' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films CelebritiesThe Dark Knight Rises (2012)Interstellar (2014)Tenet (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten