Netflix deelt de eerste beelden van de nieuwe animatieserie 'The Cuphead Show!'

Netflix deelt de eerste beelden van de nieuwe animatieserie 'The Cuphead Show!'
30 juni 2020 om 14:34

Gebaseerd op het populaire videospel Cuphead maakt Netflix een animatieserie over de vrolijke fictieve personages. In een korte sneak peek onthult de streamingdienst hoe de serie The Cuphead Show! (2021– ) eruit zal zien.

In de korte clip die Netflix op Twitter plaatst, zien we dat de serie de authentieke tekenstijl van de originele game aanhoudt. Ook stellen een aantal makers en stemacteurs zichzelf kort voor. Bekijk de eerste beelden hier zelf:

De originele klassieke animatie was gebaseerd op de stijl van de Fleischer broers, die onder andere de Betty Boop cartoonserie maakte. Hoewel niet alles aan The Cuphead Show! met de hand wordt getekend, zijn er zeker een groot aandeel elementen van de serie met de hand ontwikkeld. Ook in bovenstaande clip voelt het weldegelijk aan als een ouderwetse animatieserie. De belofte van de serie dat het de kijkers terugbrengt naar hun jeugd, lijken ze zeker waar te gaan maken.

In de Cuphead-wereld hebben de personages een theekopje als hoofd. In de serie volgen we de ongelukkige avonturen van Cuphead en zijn broer Mugman. Zoals ze zelf bekendmaken in het filmpje spreken Tru Valentino en Frank Todaro hun stemmen in.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar we verwachten de serie aan het eind van dit jaar of begin van 2021 op Netflix.

The Cuphead Show! (2021– )
Volg de tegenslagen van de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige maar overtuigende broer Mugman in deze animatieserie die gebaseerd is op de populaire game.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Cuphead Show!' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Cuphead Show! (2021– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten