'Curb Your Enthusiasm' verlengd met een elfde seizoen

'Curb Your Enthusiasm' verlengd met een elfde seizoen
1 juli 2020 om 10:45

De langlopende serie Curb Your Enthusiasm (2000– ) zal nog wat langer te zien zijn nu HBO de serie met Larry David verlengt met een elfde seizoen.

De serie die in het jaar 2000 startte, begint daarmee aan zijn derde decennium. Het is daarmee de langstlopende serie ooit van HBO, beide op gebied van seizoenen en het aantal afleveringen. Bedenker en hoofdrolspeler David grapt wanneer de zender nou eindelijk de stekker eruit trekt:

Geloof mij, ik ben net zo bedroefd over dit nieuws als jullie. Ooit op een dag komt HBO tot bezinning en gunnen ze mij het einde dat ik zo erg verdien.

Over de releasedatum van seizoen 11 houdt HBO zich nog even stil, vooral nu de meeste tv-producties in een staat van limbo verkeren vanwege de coronacrisis. Het nieuws van de verlenging komt pas drie maanden nadat seizoen 10 ten einde kwam. Geheel onbedoeld had het laatste seizoen al raakvlakken met onze huidige maatschappij.

Zo droeg David een 'Make America Great Again' pet als een manier om niet met mensen in contact te hoeven komen. Toen zijn concurrerende koffiezaak platbrandde, waren het de flesjes desinfecterende gel die het vuur versnelden.

Larry is profetisch, niet waar? Hij was druk bezig met de tafels in Latte Larry's te ontsmetten en beoefend al jaren een 1,5-metersamenleving. Hij wist gewoon nog niet hoe hij het moest noemen, maar hij was er zeker al mee bezig.

Producent Jeff Schaffer

Hoe het elfde seizoen zal inspelen op de pandemie is nog onduidelijk. Momenteel is seizoen 10 van Curb Your Enthusiasm te zien op Ziggo Movies & Series XL.

Curb Your Enthusiasm (2000– )
8.7
Larry David speelt in de serie 'Curb Your Enthusiasm' zichzelf in een parallel universum waarin hij schijnbaar niets goed kan doen, en volgens zijn eigen maatstaven ook niemand het bij hemzelf goed kan doen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Curb Your Enthusiasm' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand SeriesCurb Your Enthusiasm (2000– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten