Elisabeth Moss moedigt fans aan zich uit te spreken over een vervolg op 'The Invisible Man'

Elisabeth Moss moedigt fans aan zich uit te spreken over een vervolg op 'The Invisible Man'
1 juli 2020 om 11:32

Als het aan Elisabeth Moss ligt ziet ze het wel zitten om nog een keer in de huid te kruipen van Cicilia Kass in een vervolg op The Invisible Man (2020). Helaas is de beslissing niet aan haar. Volgens de actrice heeft het publiek de macht om voor Inivisible Man 2 te zorgen.

Universal lijkt een grote motivator nodig te hebben om het vervolg groen licht te geven. Moss denkt dat een grote vraag vanuit het publiek het verschil kan maken:

Kijk, dat mensen een vervolg willen is een belangrijk onderdeel van de beslissing. Dus laat vooral aan de wereld weten dat JIJ het wilt en ik zal helpen!

De kans op een vervolg is redelijk groot gezien het succes van de horrorfilm. Vanwege de lovende reacties op The Invisible Man is Universal momenteel bezig met meerdere moderne twists op klassieke filmmonsters. Zo zal Ryan Gosling naar de maan verlangen als The Wolfman in de heruitgave van het originele The Wolf Man (1941). Ook wordt er gewerkt aan een reboot van het maar al te bekende monster Dracula.

In februari sprak de regisseur van The Invisible Man, Leigh Wannell, over een mogelijk vervolg en legde uit dat het eigenlijk een opzichzelfstaande film zou worden:

Ik ben altijd zo bijgelovig over films dat ik de gedachte van een sequel blokkeer. Als je een film maakt met het oog op een vervolg, dan zal dit geen groot succes worden.

Of er een Invisible Man 2 komt, hangt dus af van de vraag naar een vervolg. Het is nog even afwachten of Universal de knoop doorhakt.

The Invisible Man (2020)
7.1
Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet.
Beeld: Still 'The Invisible Man' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesThe Invisible Man (2020)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws