Christopher Nolan spreekt zich uit over vermeend stoelenverbod op zijn sets

Christopher Nolan spreekt zich uit over vermeend stoelenverbod op zijn sets
1 juli 2020 om 10:14

Deze week onthulde actrice Anne Hathaway dat regisseur Christopher Nolan stoelen zou verbieden op de set van zijn films. De woordvoerder van de regisseur wil nu toch even reageren op die bewering: "Cast en crew mogen zitten waar en wanneer ze willen."

Volgens de regisseur zou er niks kloppen van de uitspraken van Hathaway. Zijn woordvoerder legt uit hoe het zit:

Het enige dat verboden is op de set van Nolan zijn mobiele telefoons en roken. De stoelen waar Anne naar verwijst zijn die van de regisseurs die altijd om de video monitor heen staan, en toegezen worden op basis van hiërarchie. Chris kiest er zelf voor om niet te zitten maar heeft nooit stoelen verboden. Cast en crew mogen zitten waar en wanneer ze willen, en doen dit ook regelmatig.

De reden dat het nodig was voor de regisseur om dit te verduidelijken was de kritiek die op hem ontstond na de bewering van Hathaway. Zo zou hij niet het beste voor hebben met de cast en zou het schadelijk kunnen zijn als mensen voor een lange tijd niet kunnen zitten om uit te rusten. Hathaway had niet de intentie om met haar uitspraak een dergelijke ophef te creëren, zo erkende ze ook dat Nolan keihard werkt en geweldige films maakt.

Uiteindelijk blijkt het dus allemaal om een storm in een glas water te gaan. Gelukkig lijkt Nolan het allemaal niet te serieus te nemen. Hij is immers druk bezig met de release van Tenet (2020), die helaas nóg verder is uitgesteld naar augustus.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Algemeen Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten