Lekker naar het strand met 'Sotto il sole di Riccione', vanaf vandaag op Netflix

Lekker naar het strand met 'Sotto il sole di Riccione', vanaf vandaag op Netflix
1 juli 2020 om 16:12

Vanaf vandaag staat de Italiaanse zomer-romcom Sotto il sole di Riccione (2020) op Netflix. De film gaat over een groep vrienden die lekker de beest uithangt tijdens een vakantie op de stranden van Riccione. Aangezien veel mensen dit jaar niet op vakantie gaan is dit misschien wel dé manier om een beetje mediteraans strand mee te pikken.

De romantische komedie wordt gespeeld door Cristiano Caccamo, Davide Calgaro, Matteo Oscar Giuggioli, Ludovica Martino, Saul Nanni, Fotinì Peluso, Claudia Tranchese, Lorenzo Zurzolo, Giulia Schiavo, Maria Luisa de Crescenzo en werd geregisseerd door het bedrijf Younuts.

De eerste reacties op de film zijn overwegend positief. Journalist Archi Sengupta beschrijft de film als 'eenvoudig en no-nonsense', een verhaal over een groep vrienden die tijdens hun vakantie plezier maakt en waarin nu en dan gestruikeld wordt over onderlinge onuitgesproken gevoelens en geheime relaties.

De film gaat niet diep in op thema's als liefdesverdriet, en ook niet op het verleden of de achtergrond van de personages. Dat lijkt me eerlijk gezegd met zo'n grote cast ook wel een beetje moeilijk. Kortom, Sotto il sole di Riccione is een film die je kijkt om van te genieten, en om niet al te kritisch naar te kijken.

Volgens de recencent past de film uitstekend in de 'jonge mensen die plezier hebben op vakantie'-troop, en bovendien zijn alle personages bijzonder aantrekkelijk. Dat klinkt als een prima zomerfilm.

Sotto il sole di Riccione (2020)
5.5
Mara, Tommy, Guenda, Marco, Emma, Ciro, Furio, Camilla, Bea en Gualtiero raken tijdens een vakantie op de stranden van Riccione bevriend en steunen elkaar in romantische relaties en zomerliefdes.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Sotto il sole di Riccione' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixSotto il sole di Riccione (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten