Charlize Theron te zien als onsterfelijke bendeleider in 'The Old Guard'

Charlize Theron te zien als onsterfelijke bendeleider in 'The Old Guard'
2 juli 2020 om 17:17

Netflix en Skydance hebben een nieuwe trailer uitgebracht van The Old Guard (2020). Een actiefilm die naar verwachting een draai gaat geven aan het welbekende sausje wat doorgaans van dergelijke films druipt.

De film is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel-serie van Greg Rucka en Leondro Fernandez. Rucka schreef ook het script voor de film. Het verhaal gaat over een krijger, Andy, gespeeld door Charlize Theron en haar groep onsterfelijke huurlingen. Als hun buitengewone vaardigheden worden bedreigd zijn ze gedwongen op de vlucht te slaan, terwijl ze ondertussen hun nieuwste rekruut Nile (Kiki Layne) klaarstomen om deel uit te kunnen maken van de groep.

De trailer is voornamelijk gericht op de onsterfelijkheid van de krijgers en hoe ze daarmee omgaan. Daarnaast kan de kijker alvast lichtelijk smullen van de intense vechtvaardigheden die ze in de loop der eeuwen hebben opgepikt.

Gina Prince-Bythewood gaat de film regisseren. De filmmaker verantwoordelijk voor Love & Basketball (2000) en Beyond the Lights (2014), zou oorspronkelijk de superheldenfilm Sable & Black Cat regisseren voordat ze dit project in handen kreeg.

In de trailer van Old Guard zijn onder de meer de Nederlandse Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts en Chiwetel Ejiofor te zien. De film gaat naar verwachting 10 juli in première op Netflix.

The Old Guard (2020)
6.7
'The Old Guard' is gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse graphic novel-serie van auteur Greg Rucka en illustrator Leandro Fernández.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Old Guard' (2020) via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Netflix FilmsThe Old Guard (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten