Vanavond op tv zónder reclame: misdaad-thriller 'Prisoners' met Hugh Jackman en Jake Gyllenhaal

Vanavond op tv zónder reclame: misdaad-thriller 'Prisoners' met Hugh Jackman en Jake Gyllenhaal
2 juli 2020 om 17:50

Elke dag lichten we de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip Prisoners (2013), geregisseerd door Denis Villeneuve, met onder anderen Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano en Terrence Howard.

In Prisoners slaat de paniek toe wanneer de dochters van Keller Dover (Hugh Jackman) en zijn beste vriend (Terrence Howard) vermist raken. De meisjes zijn voor het laatst in een oude camper gezien. Samen met detective Loki (Jake Gyllenhaal) starten de vaders een onderzoek naar de mysterieuze verdwijning. Wanneer ze in aanraking komen met de eigenaar van de camper (Paul Dano) twijfelen ze geen moment aan zijn schuld en nemen ze het heft in eigen hand.

Prisoners staat op plek 23 in onze top 100 thrillers!

Bekijk hier alvast de trailer om in de stemming te komen:

De film werd genomineerd voor meer dan 25 prijzen, waaronder de Oscar voor beste cinematografie.

Prisoners is vanavond om 21:15 zonder reclame te zien op de Vlaamse zender Canvas! Heb je deze film al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv.

Prisoners (2013)
8.1
Wanneer de dochters van Keller Dover (Hugh Jackman) en zijn beste vriend (Terrence Howard) vermist raken slaat de paniek toe.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Prisoners' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsPrisoners (2013)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten