Nog niet genoeg van 'Space Force'? Bekijk hier de hilarische bloopers

Nog niet genoeg van 'Space Force'? Bekijk hier de hilarische bloopers
3 juli 2020 om 09:04

Heb jij de Netflix Original-serie Space Force (2020– ) al helemaal gekeken en wil je meer? Hoewel de makers nog niet zeker zijn over een tweede seizoen kun je voor nu genieten van een reeks bloopers van het eerste seizoen.

Je zou verwachten dat Steve Carrell met zijn rol in The Office (2005–2013) wel genoeg ervaring heeft met het inhouden van zijn lach tijdens bizarre en ongemakkelijke scènes. Toch lukte het de acteur niet altijd om serieus te blijven op de set van Space Force. Ook de rest van de cast en crew had er regelmatig moeite mee. Bekijk hier zelf de bloopers:

Opvallend zijn de bloopers van John Malkovich (Dr. Adrian Mallory), die toch bekend staat als een serieuze man. Zijn personage in de serie is daarnaast een tegenhanger van de humor door zijn strenge persoonlijkheid. Toch lijkt Malkovich zich in de video rijkelijk te vermaken tijdens de opnames.

De Netflix-serie ontving gemixte reacties. Zo was er minder humor te bekennen dan fans gewend zijn van de makers van The Office en van Carell die een hoofdrol speelt. Toch keken velen de serie in één zucht uit en wordt het als vermakelijk omschreven.

Seizoen 1 van Space Force is nu op Netflix te zien. Ben je toch echt toe aan iets anders? Bekijk hier ons overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix.

Space Force (2020– )
6.8
Generaal Mark Naird (Steve Carell) wordt verrast door het verzoek om een zesde divisie voor het leger op te stellen, genaamd Space Force.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Space Force' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSpace Force (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten