Joke Bruijs en Gerard Cox gecast in nieuwe Nederlandse film 'Casa Coco'

Joke Bruijs en Gerard Cox gecast in nieuwe Nederlandse film 'Casa Coco'
3 juli 2020 om 09:29

Joke Bruijs en Gerard Cox spelen samen de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse film Casa Coco (2021). De makers hebben het verhaal speciaal voor hen ontwikkeld.

Bruijs en Cox kijken ernaar uit tegenover elkaar te spelen in de nieuwe film. Het duo is tien jaar met elkaar getrouwd geweest, dus ervaring met de tegenspeler hebben ze in ieder geval. Vooral dat ze nu geliefden mogen spelen vindt Bruijs erg bijzonder:

We vinden het heel leuk dat de jonge filmmakers Frank Groenveld en Lucio Messercola speciaal voor Gerard en mij een filmplan ontwikkeld hebben. Toen Lucio ons benaderde voor dit idee, waren Gerard en ik direct enthousiast. Wij hebben er enorm veel zin in en verheugen ons op de opnames.

De twee gingen in de jaren 70 uit elkaar omdat Bruijs volgens haar de passie in de relatie miste. Ze kunnen het gelukkig goed met elkaar vinden.

Casa Coco volgt Pleun (Bruijs) die op Bonaire een pension runt. Dan ontmoet ze Toon (Cox) op het eiland, die daar op vakantie is met een groep vrienden. De twee groeien steeds meer naar elkaar toe, maar dan ontdekt Toon dat de toekomst onzeker is van Casa Coco.

Het is nog onduidelijk wanneer de opnames van Casa Coco kunnen beginnen, vooral omdat ze waarschijnlijk op Bonaire zullen filmen. Distributeur WW Entertainment laat weten dat de film vanaf 16 september 2021 op het witte doek te zien zal zijn.

Casa Coco (2021)
De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Algemeen Films Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten