Makers 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' werken aan 'Clone High'-reboot

Makers 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' werken aan 'Clone High'-reboot
3 juli 2020 om 10:02

Bijna elke dag wordt een nieuwe reboot van een animatieklassieker aangekondigd. Zou het coronavirus de oorzaak zijn van de verschuiving naar de tekentafel? Ook MTV kondigt nu een remake aan van een oude serie: Clone High.

Phil Lord en Chris Miller, Oscarwinnende filmmakers van Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018), The Lego Movie (2014) en 21 Jump Street (2012), gaan nog een keer aan de slag met Clone High. De twee werkte in 2002 ook aan de originele serie en mogen nu voor MTV het programma een nieuw leven inblazen.

Clone High was maar 13 afleveringen lang te zien, maar ontwikkelde hiermee desondanks een grote cultfanbase. De reboot zal net als het origineel een groep historische figuren volgen die gekloond zijn en nu weer op de middelbare school zitten. Zo krijgen onder andere Abraham Lincoln en Cleopatra te maken met alledaagse tienerproblemen.

Het intro zag er vroeger zo uit:

Waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat de Clone High-reboot in productie gaat. Lord en Miller zijn momenteel namelijk enorm druk. Zo zijn ze bezig met het voorbereiden van een astronautenfilm met Ryan Gosling, werken ze aan een live-actionserie The Afterparty voor Apple, en staat de sequel van Spider-Man: Into the Spider-Verse op de planning. Het is dus nog even afwachten wanneer MTV aan de beurt komt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Clone High' via MTV
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Series

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten