Brie Larson richt eigen YouTube-kanaal op voor persoonlijke video's

Brie Larson richt eigen YouTube-kanaal op voor persoonlijke video's
3 juli 2020 om 10:39

Brie Larson lijkt een carrièreswitch te maken. De actrice richt haar eigen YouTube-kanaal op waar ze persoonlijke video's zal plaatsen. Dat is wel even iets anders vergeleken met de grote blockbusters waar ze normaal in te zien is.

De ster uit Captain Marvel (2019) plaatst donderdag een eerste video waarin ze haar keuze uitlegt. Larson lijkt nog moeite te hebben met alle techniek, maar heeft toch een filmpje van ruim 20 minuten in elkaar weten te knutselen. Naast een paar andere YouTubers komt ook haar moeder even langs in de video:

Voor Larson is YouTube vooral een plek om over belangrijke onderwerpen te praten. De actrice zette zich voorheen vaker in voor gelijkheid tussen man en vrouw en sprak haar steun uit met betrekking tot de BLM-protesten. Haar video's zijn onder andere een plek voor haar activistische overtuigingen.

Dit is de plek om over dingen te praten die er toe doen. Dat betekent niet dat er geen gekke filmpjes voorbijkomen, dat ik mij daarnaast niet persoonlijk zal uiten, maar het betekent vooral diepe gesprekken, anti-racistische onderwerpen, en inclusieve content voor iedereen.

Als een volleerde YouTuber sluit Larson de video af: "Laat in de comments tips achter met wie ik volgende keer samen zou moeten werken!" Larson heeft nu tijd over door een gebrek aan opnames, maar zal uiteindelijk weer de studio in moeten om nogmaals de superheld uit te hangen voor Captain Marvel 2 (2022).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Unicorn Store' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten