Daniel Craig toont veel interesse in een vervolg op 'Knives Out'

Daniel Craig toont veel interesse in een vervolg op 'Knives Out'
23 januari 2020 om 12:25

De filmwereld begeeft zich momenteel in het midden van Awards Season, met tal van ceremonies waar nominaties en prijzen uitgedeeld worden. Een film die meerdere grote nominaties in de wacht heeft gesleept is Rian Johnson's donkere komedie Knives Out (2019). Gezien de goede recensies en de opbrengsten van de film werd er al gauw gesproken over een mogelijk vervolg. Nu lijkt het er inderdaad op dat acteur Daniel Craig zijn rol als detective Benoit Blanc nogmaal op gaat pakken in Knives Out 2.

Knives Out bracht al heel wat geld in het laatje en sleepte ook nog eens een Oscarnominatie voor Best Original Screenplay in de wacht. Regisseur Rian Johnson heeft onlangs zijn interesse al getoond om aan een andere zaak voor Benoit Blanc te werken. En nu heeft Daniel Craig zich hier ook over uitgesproken tegen EW:

“Tuurlijk. Ik zou blij zijn. Ik bedoel, ik zou alles doen voor Rian. Als hij iets schrijft, doe ik het. Natuurlijk doe ik dat. Waarom zou ik dat niet doen? Ik had er erg veel plezier in. Je streeft daar elke keer naar. Zelden gebeurt dat, maar het gebeurde tijdens die film en hoe leuk is dat?”

Daniel Craig's enthousiasme om terug te keren naar Knives Out staat in schril constrast met de uitspraken die hij in het verleden deed over de James Bond-franchise, waar hij net na de release van Spectre (2015) zei dat hij liever zijn polsen zou doorsnijden dan mee te doen aan een nieuwe James Bond-film. Waar hij later uiteraard wel op terugkwam, want binnenkort verschijnt hij nog een allerlaatste keer als Bond in: No Time to Die (2020).

Daniel Craig verlaat dan wel zijn rol als James Bond, maar het lijkt er dus sterk op dat hij samen met Rian Johnson terug zal gaan keren in de wereld van Knives Out. Geef hem eens ongelijk.

Bekijk hier meer over de film Knives Out:

Knives Out (2019)

Knives Out (2019)

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken.
8.0
Beeld: Still uit de film 'Knives Out' via FilmDepot
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsKnives Out (2019)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…